Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Заключне засідання сесії міської ради сьомого скликання
2020-10-30

У запланованому порядку 30 жовтня 2020 року відбулося пленарне засідання 83-ої сесії міської ради. За день до цього працювали чотири постійні комісії: з питань землекористування, екології, комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою міста; з соціально-гуманітарних питань, молодіжної політики та спорту; з питань регламенту, місцевого самоврядування, депутатської діяльності, гласності та законності та з питань економічного розвитку, планування бюджету та розвитку підприємництва.

У роботі сесії взяли учать 14 осіб із персонального складу депутатів за головуванням міського голови Сергія Волошина. По питаннях порядку денного доповіли фахівці виконавчого апарату міської ради. Усього на розгляд сесії винесено 27 питань порядку денного, включаючи різне.

Перед розглядом сесійних питань міський голова Сергій Волошин привітав депутатів, які у жовтні відзначили свої дні народження – Ігоря Похилька та Андрія Діхтяря.

Першим у порядку денному був звіт про хід виконання «Програми соціально-економічного розвитку міста Хорола на 2020 рік» за 9 місяців поточного звітного періоду. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Місніченко звітував про виконання Програми у розрізі затверджених заходів. За звітний період виконано: поточний (ямковий) ремонт доріг, капремонт тротуарів та пішохідної доріжки у міському сквері, капремонт зовнішнього водопроводу по провулку Банному. Також у рамках Програми розроблено проєктно-кошторисні документації на різні об’єкти капітального будівництва, які плануються втілити в життя.

За три квартали цього року поточний (ямковий) ремонт дорожнього покриття виконано на ділянках 22-х вулиць та одного провулку, а також на  двох під’їздах до центрального кладовища та по вулиці Вокзальній. У рамках Програми фінансувалися заходи міських цільових програм: «Турбота», проведення масових заходів, розвитку фізичної культури і спорту, зайнятості, розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста Хорола, озеленення міста Хорола, водозабезпечення міста Хорола на 2020-2021 роки та «Запобігання поширенню на території міста Хорола гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Прозвітували про розмір субвенцій, які були направлені з міського бюджету районному у вигляді міжбюджетних трансферт на заходи у сфері медицини, соціального забезпечення населення, цивільного захисту, охорони правопорядку тощо.

Начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Юлія Глущенко доповіла по питанню про внесення змін до міського бюджету на 2020 рік. Затверджено перерозподіл видатків для забезпечення виконання поточного ремонту проїздів до багатоквартирних житлових будинків. Внесено зміни до показників субвенційних коштів, які отримано на утримання комунальної установи «Трудовий архів Хорольської міської ради». З метою забезпечення мешканців міста питною водою виділено кошти на оплату науково-технічних послуг у галузі інженерії, а саме: з державної експертизи матеріалів геолого-економічної оцінки (ГЕО) експлуатаційних запасів питних підземних вод четвертого родовища міста Хорола.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Яна Карманська звітувала про хід виконання «Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста Хорола на 2020 рік» за 9 місяців 2020 року.

На врегулювання земельних відносин у межах міста розглянуто 23 питання, по яких доповіли начальник профільного відділу Валентина Гайдай та спеціаліст Віталій Микитенко. Більшість питань стосувалося укладення та поновлення договорів оренди, припинення прав користування земельними ділянками, передачу їх у власність громадянам тощо.

На завершальному етапі останнього у сьомому скликанні сесійного засідання міський голова Сергій Волошин подякував депутатам ради за плідну працю та результати спільної діяльності впродовж майже п’яти років на благо громади Хорола.

Прийняті рішення (№1827-№1852) з їх переліком та протокол поіменного голосування по кожному питанню буде розміщено у встановлений чинним законодавством термін у відповідних вкладках головного меню «Міська влада» цього сайту. Посилання з каналу YouTube на повний відеозапис 83-ої сесії незабаром буде розміщено у розділі "Відеоновини".

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]