Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З турботою про збереження та зміцнення здоров’я населення
2020-11-09

Вивчаючи проблеми сільського населення з перших вуст, міський голова Сергій Волошин разом з представниками своєї команди, визначив цілий ряд найбільш актуальних і наболілих питань в умовах сьогодення. Людей найбільше турбують проблеми медичних послуг, зокрема забезпечення фельдшерсько-акушерських пунктів лікарськими препаратами, засобами індивідуального захисту, засобами особистої гігієни та виробами медичного призначення.

Сергій Волошин неодноразово відмічав, що має намір не просто зберегти ФАПи, а й сприяти їхньому фінансовому та матеріально-технічному забезпеченню в інтересах збереження та зміцнення здоров'я населення. Саме над вирішенням цієї проблеми й розпочали роботу в першочерговому порядку. Враховуючи багаточисельні прохання мешканців сільських населених пунктів, у тому числі й найбільш віддалених від центру хорольської громади, провели робочу нараду в форматі круглого столу.

Робоче засідання відбулося 9 листопада в залі засідань Хорольської міської ради. Предметні конструктивні переговори по темі медичного забезпечення 28-ми ФАПів вели: міський голови Сергія Волошина, головний лікар комунального некомерційного підприємства «Хорольський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Леонід Соболь та представники ТОВ «СВ Медікал» ‒ Сергій Тупікін, Михайло Довгий та Анна Зоря.

Із засновником та представниками компанії «Аптека SV» обговорили умови постачання медичних препаратів місцевим ФАПам, терміни укладення договорів та інші деталі подальшої співпраці. Формування партнерських відносин було зорієнтоване на сучасну успішну компанію з 10-річним досвідом роботи на аптечному ринку. Мережа аптек займає лідируючі позиції серед конкуруючих компаній у регіональному масштабі, безперервно розвивається і позитивно зарекомендувала себе  в плані надійного, стабільного та добропорядного партнерства.

Компанія намагається відкривати аптеки в зручних для людей місцях і на сьогодні це вже близько 55 аптек і 37 аптечних пунктів в м. Полтава, м. Кременчук, м. Горішні Плавні, м. Київ, м. Миргород, м. Пирятин, м. Лохвиця, м. Заводське, м. Карлівка, м. Кобеляки, м. Гребінка, м. Глобино, м. Зіньків, м. Світловодськ, смт Велика Багачка, смт Котельва, смт Машівка, смт Нові Санжари, смт Шишаки, смт Оржиця, смт Чорнухи та в інших населених пунктах України.

У мережі аптек SV діє гнучка система знижок аби забезпечити людей дороговартісними препаратами на весь курс лікування за помірними і більш дешевшими цінами, ніж у конкурентів. З цією діють знижки для соціально незахищених верств населення та учасників АТО/ООС. Також компанія приймає активну участь в урядових та міжнародних соціальних програмах підтримки пацієнтів: «Доступні ліки», «Соціальна програма для пацієнтів з бронхіальною астмою», «Терапія Плюс», «MEDICARD», «Захисти своє майбутнє», «МОВІ», «Допомога Серцю», «Здоров’я від БАЄР», «РАЗОМ» тощо. В аптеках ТОВ «СВ Медікал» представлений широкий асортимент найнеобхідніших та найбільш запитуваних препаратів вітчизняних та іноземних виробників за доступними цінами. Компанія забезпечує максимально суворий контроль якості продукції, яка пропонується в аптечній мережі «Аптека SV». Це один із головних принципів організації роботи компанії, який дозволяє захистити клієнтів від придбання фальсифікатів.

Між сторонами ділових переговорів відбулася усна домовленість про налагодження роздрібної торгівлі фармацевтичними товарами для сільського населення Хорольщини. До кінця тижня планується укласти договори з ФАПами, а вже з вівторка – розпочати постачання лікарських засобів. Це добра новина для тих, кому складно дістатися з віддалених куточків проживання до аптек для придбання необхідних ліків чи інших медичних товарів.

Будьте здорові, бережіть себе і своїх близьких!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]