Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міста нового вулиці новий новими облаштуванням воскресенській міського сотні небесної традиції лагодинській скверу також культури різних україни хорольської голові
З Новим 2018 роком!
2018-01-02

Завершився 2017 рік і ми перегорнули ще одну сторінку нашого життя, в якій викарбувалось чимало подій і звершень. Минулий рік був дуже динамічним і насиченим, сповненим непростими випробуваннями і приємними результатами. В минулому році вдалося реалізувати чотирнадцять об’єктів капітального будівництва, тож рік був плідним і результативним в плані якісного покращення і розвитку нашого Хорола.

Це виконані капремонти дорожнього покриття по вулиці Лагодинській, Олега Кошового, Небесної Сотні, 33 з облаштуванням стоянки для автомобілів, Воскресенській, 8-го Березня, капремонт водопровідної мережі по вулиці Зубанівській (колишня Петровського), капремонти тротуарів по вулиці Лагодинській, Небесної Сотні, Воскресенській, Київській, по периметру міського скверу з облаштуванням місць для паркування, Михайла Полонського (та частини по вул. 1 Травня і 8 Березня), будівництво підходу до Хорольського ботанічного саду та реконструкція огорожі міського скверу.     

Тепер ми крокуємо в Новий 2018 рік з новими сподіваннями, з новими надіями і найзаповітнішими мріями, з новими планами і прагненнями на їх втілення в життя. Ще багато є нереалізованих ідей і задумів, які хочеться здійснити для хорольців. Тож з початком Нового року вже варто зосередити увагу на консолідації зусиль задля нових корисних й продуктивних справ.

Вже третій рік поспіль хорольська громада зустрічає Новий рік в широкому колі, єдиною дружною родиною. Несказанно приємно, коли в серці міста збирається чимало людей, щоб відсвяткувати разом це світле свято.

Новий рік - одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят, що об'єднує всіх людей. За різних часів і в різних народів світу існували й продовжують існувати свої новорічні традиції, особливості його зустрічі і святкової атрибутики. У Хоролі також запроваджені свої особливі традиції святкування Нового року у веселій, доброзичливій, по-домашньому теплій атмосфері.

Дякую голові Хорольської райдержадміністрації Ларисі Звірко та голові Хорольської районної ради Вірі Мартюк за адресовані громаді вітання і урочисте відкриття свята. Вдячний творчому колективу Хорольського районного будинку культури, очолюваного заслуженим працівником культури України Анатолієм Крутьком, за пісенні дарунки хорольцям в новорічну ніч. Також висловлюю слова подяки організаторам святкового дійства, ведучому Віктору Ємцю і, звісно, всім присутнім на центральній площі міста за веселий настрій і згуртованість.

Рівно о півночі містян сповістив про початок Нового 2018 року святковий салют під звучання Гімну України. Далі хорольці і гості міста поринули у вирій святкувань. Запальним був виступ кавер-гурту "Band'A" з міста Полтави.   

Від чистого серця хочу всім побажати побільше таких радісних моментів, щоб і в буденних клопотах не згасали вогники радості і оптимізму в очах. Давайте залишимо в минулому році всі негаразди, сумніви і розчарування, а в Новому році будемо крокувати вперед з добром і порозумінням. Нехай 2018 рік принесе нові звершення та перемоги. Здоров'я всім міцного, миру, злагоди і гараздів у прийдешному році.

 

З найкращими побажаннями, міський голова Сергій Волошин.

 

Фоторепортаж до Нового 2018 року можна переглянути в розділі "Фотогалерея" або за посиланням тут.

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]