Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

поштового зв’язку голова районної поштової свята отримання професійного іванченко відділення поштовий нагоди працівників служби хорольської центрального різних дирекції колектив сьогоднішні
З Міжнародним днем поштової служби!
2018-10-08

Щорічно, 9 жовтня, українська й світова спільнота відзначає Всесвітній день пошти або Міжнародний день поштової служби.

Це одне з важливий професійних свят, яке проводиться під егідою Організації Об’єднаних Націй після прийнятого в 1969 році в Японії (Токіо) рішення XIV конгресу Всесвітнього союзу поштовиків. На сьогоднішній день Всесвітній поштовий союз як спеціалізована установа ООН, історія створення якого сягає в далекий 1874 рік у Швейцарію, налічує у своєму складі близько 200 країн світу. Як міжнародне свято, День Всесвітнього поштового союзу був вперше відзначений 9 жовтня в 1970 році. Тож цей День святкується представниками поштової служби в різних куточках світу 48-й рік поспіль.

Практично кожній людині в повсякденному житті доводиться користуватися послугами поштових служб. З розвитком економіки ця структура стала необхідною і досить важливою в цивілізованому світі, адже всі ми маємо змогу отримати якісні послуги з відправлення чи отримання листів, телеграм, посилок, грошових переказів, передплати й отримання улюблених газет та журналів.

Як інструмент комунікаційних зв’язків з громадськості та інститут відкритого суспільства поштова служба на сьогоднішній день надає широкий спектр послуг та забезпечує право кожного громадянина на отримання та вільний обмін інформацією. Завдяки впровадженню технологічних інновацій поштовий зв’язок є привабливим для різних верств населення. Поштовий зв'язок є надійним засобом комунікації з усім світом, тож побажаємо йому розквіту й процвітання на майбутнє.

У переддень професійного свята міський голова Волошин С.М. завітав за персональним запрошенням у кафе «Барва», де колектив Центрального відділення поштового зв’язку Хорол Полтавської дирекції ПАТ «Укрпошта» на чолі з керівником Плужник Т.О. відмітив своє професійне свято. Привітав жіночий колектив, який майже повним складом зібрався за святковим столом з нагоди відзначення Дня поштової служби, подарувавши квіти й щиросердні слова вдячності за непросту роботу й суспільно важливу місію.

До привітань також долучилися: завідувач сектору економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури Хорольської районної державної адміністрації Кудря Д.Г., Вишняківський сільський голова Фесенко А.А., Трубайцівський сільський голова Ватуля С.Б., голова Новоаврамівської об’єднаної територіальної громади Дембовська О.А. та представниця районної газети «Вісті Хорольщини» Гринь М.Г., голова профспілкового комітету Крутько А.І.

Гарантом успішного розвитку поштового зв’язку м. Хорол є передусім повсякденна робота його самовідданих працівників, реалізація їх високих професійних здібностей та навичок, працелюбність і відданість обраному фаху. Саме такі якості працівників трудового колективу забезпечили Центральному відділенню поштового зв’язку Хорола входження в п’ятірку найкращих структурних підрозділів за показниками ефективної роботи в рейтинговій системі обласної дирекції ПАТ «Укрпошта».

За особистий вагомий внесок в роботу і розвиток поштового зв’язку Хорольського району та з нагоди професійного свята відзначено грамотами Хорольської міської ради працівників хорольського поштового відділення: заступника начальника Фененко В.І., інженера групи технології послуг Жиденко О.В., кіоскера Іванченко Р.Б., оператора Олійніченко Ю.Г. та листоношу Іванченко А.О. До речі, Іванченко Альона Олександрівна, забезпечує своєчасну доставку кореспонденції міській раді. А це запорука безперебійної й оперативної роботи практично всіх відділів виконавчого апарату міської ради.

За сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий рівень культури обслуговування населення та з нагоди професійного свята кращі працівники Центрального відділення поштового зв’язку відзначені грамотами Хорольської райдержадміністрації, районної ради та районної газети «Вісті Хорольщини».

Шановні працівники поштового зв’язку Хорола та всієї України! Прийміть вітання з Всесвітнім днем пошти. Міцного вам здоров’я, великого людського щастя, терпіння й наполегливості у вашій нелегкій праці, невичерпної життєвої енергії й завзяття, гідних матеріальних винагород та успіхів у вашій важливій для суспільства справі!

Продовжуйте прокладати мости дружби між людьми, яких розділяє інформаційний простір. Нехай ваша чуйність й шанобливе відношення до людей повернеться вам сторицею. Миру, добра, родинного благополуччя, довголіття й прихильної долі вам та вашим близьким!

 

Оголошення
     
Увага! Повідомлення про результати конкурсу!

14 березня 2024 року відбулося ІІ засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Мусіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

     
     
Увага! Оголошення!

Результати конкурсного відбору субєктів оціночної діяльності для здійсненняоцінки об'єктів оренди

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]