Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

хорольської україни громади міської незалежності false дошку свята x-none працівників пошани виступ полтавської calibri minor-latin анатолій (голова короваями гостей
З ювілейним Днем народження, єдина наша Україно!
2021-08-24

Від півночі до півдня, від заходу до сходу така різна, але особлива, прекрасна, неповторна, сильна і незламна наша славна Україна. У Хорольській громаді, як і в усіх куточках нашої країни, гучно відзначили 30-ту річницю Незалежності України. 24 серпня у середмісті зібралися єдиною громадою хорольці, мешканці старостинських округів та гості, аби урочисто відзначити головне державне свято.

Перед початком урочистостей для учасників святкування в парковій зоні, вздовж алеї, був розгорнутий ряд виставкових павільйонів. Старостинські округи презентували свої сільські громади тематичними, власноруч виготовленими декораціями, виробами декоративно-ужиткового мистецтва народних умільців, частували гостей смачними домашніми стравами та запашними короваями з нового врожаю щедрих золотих ланів Хорольщини. Також усіх охочих гостей урочистого заходу пригостили пишними короваями від ПП «Хорольська механізована пекарня».

Урочисту частину величного й визначного національного свята відкрив міський голова Сергій Волошин. Разом із очільником громади до вітального слова долучилися депутат Лубенської районної ради Віра Мартюк та депутат Хорольської міської ради Микола Гавриленко. Урочиста церемонія нагороджень державними відзнаками, грамотами і подяками різних рівнів розпочалася із вручення посвідчення «Мати-героїня». Таке почесне звання за клопотанням міського голови присвоєно Указом Президента України Наталії Науменко за материнську самовідданість та зразкове виховання семи дітей.

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України, а також за особливий вагомий вклад у соціальний, економічний та культурний розвиток Хорольської міської територіальної громади світлини 24-х працівників підприємств, установ та громадських організацій занесено на Дошку Пошани «Звеличені працею». Чотири кращі трудові та творчі колективи громади удостоєні занесення на Дошку Пошани: СВК «Перемога» (голова правління – Анатолій Пасюта), ФГ «Агростарт» (голова – Юрій Барило), народний самодіяльний хор Новоаврамівського СБК (керівник – Анатолій Демент) та КП «Комунсервіс» (директор – Станіслав Булатов).

На центральній площі міста глядачі отримали пісенні, музичні та танцювальні дарунки від аматорських самодіяльних колективів ВП «Хорольський фаховий коледж Полтавської державної аграрної академії», хорольської мистецької (музичної) школи та працівників відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Хорольської міської ради. Родзинкою святкового концерту став феєричний виступ Заслуженої артистки України Тетяни Садохіної та гурту «Ревізор» Полтавської обласної філармонії. Яскравий виступ співачки з виконанням сольних пісень власного авторства підкорив серця хорольської публіки. Завершенням свята стала запальна дискотека для молоді. 

Ювілейна річниця Незалежності України об’єднала воєдино усіх, для кого це свято символізує єдність, гордість та велику відповідальність за майбутнє. Ми пишаємося тим, що ми українці, що ми славного роду. Зі святом, дорогі українці та україночки! Мирного неба та щасливого майбутнього усім нам!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]