Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З думкою про життя та безпеку Хорольців
2020-08-20

У середу, 19 серпня 2020 року, завершено роботи по встановленню дорожнього металевого огородження бар’єрного типу по вулиці Небесної Сотні міста Хорола. Монтаж відбійників виконано вздовж дороги поблизу багатоквартирного житлового будинку №81/2. Будинок межує з проїзною частиною дороги і знаходиться неподалік небезпечного повороту.

У січні та червні цього року мешканці ОСББ «Успішне» направили на адресу міської ради колективні письмові звернення з проханням вжити заходи щодо посилення безпеки. Зміст прохань полягав у огородженні зони житлової забудови, яка знаходиться поруч з проїзною частиною дороги. На перехресті вулиць Небесної Сотні й Кременчуцької – кільцева розв’язка доріг з інтенсивним транспортним потоком. На жаль, через порушення швидкісного руху на цій ділянці траплялися автомобільні аварії з людськими жертвами й потерпілими.

Міський голова Сергій Волошин відреагував на звернення хорольців та долучився до вирішення проблемного питання. За його ініціативою на розгляд 80-ої сесії, яка відбулася у кінці липня поточного року, було винесено питання про внесення змін до «Програми соціально-економічного розвитку міста Хорола на 2020 рік». За одноголосно прийнятим рішенням депутатів міської ради та на виконання цієї Програми здійснено фінансування з міського бюджету робіт по встановленню об’єкта дорожньо-транспортної інфраструктури. Загальна протяжність дорожнього огородження бар’єрного типу 11-ДО склала понад 25 м. погонних.

Металеву конструкцію встановлено з дотриманням вимог державних будівельних норм та стандартів. Особлива увага приділялася її міцності та забезпеченню відвернення з’їзду транспортних засобів у небезпечну зону.

Мешканці ОСББ «Успішне» залишилися задоволеними тим, що мер міста виконав їхні побажання. А щоб ніколи не траплялися дорожньо-транспортні пригоди з трагічними наслідками, водіям потрібно бути особливо пильними на дорозі.

Пам’ятайте, дорога помилок не пробачає!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]