Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З Днем рятівника України!
2019-09-17

Шановні працівники та ветерани аварійно-рятувальних формувань, служб у справі захисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, пожежної безпеки, навчально-методичних центрів та консультативних пунктів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, членів комісій з ТЕБ і НС та інших спеціальних формувань міста, району, області та всієї України. Вітаю вас з професійним святом – Днем рятівників України!

Ваша справа має неабияку суспільну значимість, межуючи із небезпекою для вашого життя і здоров’я. Досить часто вам доводиться «ходити по лезу ножа», переборюючи внутрішній страх, щоб врятувати життя людей чи зберегти майно, національні багатства. Ви першими приходите на допомогу тим, хто потрапив у біду, першими поспішаєте ліквідувати наслідки катастроф та стихійних лих. Людська вдячність і повага до вашої професії безмежна. Переоцінити її справді досить складно через наявність серйозних загроз, незваних лих, аварій, які ви попереджаєте і оперативно ліквідовуєте.  

Саме ви цілодобово стоїте на варті захисту життя і здоров’я людей, забезпечуєте наш спокій у цивільному житті, надійно захищаєте від природних надзвичайних ситуацій, техногенних лих та інших небезпечних ситуацій.

Сьогодні, 17 вересня 2019 року, у глядацькій залі районної пожежно-рятувальної частини відбулися урочистості з нагоди Дня рятівника України. Наших відважних рятувальників – працівників Хорольського районного сектору ДСНС України у Полтавській області (керівник Гриневич Василь Васильович) та Державної пожежної рятувальної частини №20 м. Хорола (керівник Носенко Анатолій Григорович) привітали: голова Хорольської РДА Лариса Звірко, міський голова Сергій Волошин, настоятель Свято-Успенського собору м.Хорол, протоієрей Василь Лега, заступник голови правління ПрАТ «Хорольський механічний завод» Микола Мельник, директор Хорольської друкарні Людмила Петрушечкіна, представники ТОВ «Астарта Прихоролля», Вишняківського місця провадження діяльності ДП «Укрспирт», ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування» та інші почесні гості.

Міський голова від себе особисто та від імені депутатського корпусу побажав міцного, як граніт, здоров’я, невичерпних сил, незламного духу й сили волі, витримки, моральної стійкості, хоробрості. Нехай ваша робота має попереджувальний характер, а пожежі й різні небезпечні надзвичайні ситуації природного, техногенного чи іншого походження будуть вкрай рідкісним явищем з мінімальною кількістю тривожних екстрених викликів. Усім вам родинного благополуччя, достатку, миру, злагоди, добра і всіх життєвих гараздів.

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]