Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

хорольської україни захисту районної голова рятівників ситуацій працівників міської голови державної нагоди частини надзвичайних пожежної безпеки здоров’я інших формувань
З Днем рятівника України!
2018-09-14

Щорічно, 17 вересня, в Україні відзначається День людей сміливих, рішучих, мужніх, сильних духом – День рятівників України (колишній День працівників цивільного захисту України).

Міський голова Волошин С.М. від себе особисто, від імені депутатського корпусу та виконавчого апарату Хорольської міської ради вітає з професійним святом працівників аварійно-рятувальних формувань і служб у справі захисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, пожежної безпеки, навчально-методичних центрів та консультативних пунктів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, членів комісій з ТЕБ і НС та інших спеціальних формувань як міста, району, області, так і всієї України.

З цієї нагоди хочеться відмітити суспільну значимість небезпечної, але дуже важливої професії рятівників нашої громади і адресувати вітання працівникам територіальних підрозділів органів виконавчої влади в Хорольському районі – Хорольського районного сектору ДСНС України у Полтавській області (керівник Гриневич Василь Васильович) та Державної пожежної рятувальної частини №20 м. Хорола (керівник Носенко Анатолій Григорович).

Напередодні офіційної дати святкування Дня рятівників міський голова за запрошенням завітав з приємною вітальною місією до районної пожежно-рятувальної частини. Вітальні слова також адресували: голова Хорольської районної ради Мартюк В.А., виконувач обов’язків голови Хорольської районної державної адміністрації Абрамов С.Г., військовий комісар Хорольського районного військового комісаріату Чернець Д.В., настоятель Свято-Успенського собору м.Хорол, протоієрей Лега В.С., заступник голови правління ПрАТ «Хорольський механічний завод» Мельник М.М. та директор ТОВ «Оріон Молоко» Тарасенко О.М.

За високі професійні досягнення, сумлінну працю та з нагоди професійного свята найкращих працівників нагороджено почесними грамотами Хорольської РДА та районної ради, а регіональні пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС України отримали різні подарунки від гостей. Зокрема, від імені трудового колективу ПрАТ «Хорольський механічний завод» районному сектору ДСНС вручено практичний подарунок – принтер і пожежно-рятувальній частині від Хорольської міської ради – персональний комп’ютер.

Отець Володимир кожному з присутніх на святковому заході вручив не менш значимі подарунки духовної цінності – освячені ікони Божої Матері «Семистрільна» (або «Пом’якшення злих сердець») та «Неопалима купина» для оберегу від нещасть.

Ми всі щиро вдячні вам за високий професіоналізм, постійну цілодобову готовність до самопожертви, вміння попереджувати й оперативно ліквідувати аварії та незвані лиха. Ви першими приходите на допомогу всім, хто потрапив в біду, стоїте на варті захисту життя і здоров’я людей, забезпечуєте наш спокій у цивільному житті й надійний захист від природних надзвичайних ситуацій, техногенних лих та інших небезпечних ситуацій.

Щиро бажаємо міцного здоров’я, незборимої волі, витримки, хоробрості, стійкості духу й невичерпних сил. Усіх вам життєвих благ, родинного благополуччя, злагоди, щастя, миру, добра та якомога менше тривожних викликів.

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]