Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

місцевого самоврядування україни органів хорольської результатів заслуженому працівнику розвитку сергій району разом голова нехай хорольського громад культури працівників міський краї
З Днем місцевого самоврядування
2018-12-07

Шановні хорольці, депутати, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Від щирого серця вітаю вас із Днем місцевого самоврядування, який щороку відзначається українцями 7 грудня. Це свято – символічне утвердження народовладдя, демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності.

На представників влади на місцях покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за добробут їх жителів, за створення належних умов проживання та закладення основ для подальшого зростання й розвитку наступним поколінням.

   Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування традиційно відбулися у глядацькому залі Хорольського районного будинку культури за участі керівників, працівників та ветеранів органів місцевого самоврядвання, представників громадськості. Міський голова Сергій Волошин долучився до вітань разом з керівниками району та області: головою Хорольської районної ради Вірою Мартюк, головою Хорольської райдержадміністрації Ларисою Звірко та депутатом Полтавської обласної ради Фахраддіном Мухтаровим. Також взяв участь у церемонії нагороджень кращих працівників органів місцевого самоврядування грамотами та подяками різних рівнів.
   В урочистій атмосфері, під зливи аплодисментів, Лариса Звірко та Віра Мартюк нагородили та вручили відповідні атрибути особам, яким присвоєно звання "Почесний громадянин Хорольського району". Рішеннями 28 сесії Хорольської районної ради від 23.11.2018 року таке почесне звання присвоєно: краєзнавцю Козлову В.А., колишньому начальнику райвідділу Хорольської міліції, Почесному громадянину м.Хорол (12.03.2010 р.) Коломійцю В.Х. (посмертно), заслуженому працівнику сільського господарства України Полтавцю І.І., заслуженому працівнику фізичної культури і спорту Степанову О.П., заслуженому працівнику освіти України Шаригіну В.О. (посмертно).
   Кожному окремо та всім нам разом, як представникам органів місцевого самоврядування, громада довірила представляти власні інтереси й приймати від її імені важливі рішення у різних сферах громадянського суспільства. Основне наше завдання – виправдати довіру людей і добросовісно нести відповідальність за втілення в життя основних принципів місцевого самоврядування, яке є гарантованим конституційним правом кожного громадянина України.
    Глибоко переконаний, що лише шляхом консолідації зусиль, спільної злагодженої і наполегливої праці виконавчого комітету, комунальних установ та підприємств, громадських організацій можна досягнути плідних результатів. Нерозривне поєднання загальнодержавних та місцевих інтересів є основою для розбудови й розвитку міста й країни в цілому, для забезпечення нового якісного рівня життя населення.
Ми живемо в умовах непростого сьогодення, але не повинні відступати від намічених цілей і поставлених завдань для перетворення України на заможну європейську державу. Нехай розуміння та підтримка земляків завжди надають нам впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.
    Щиросердно зичу всім міцного здоров’я, терпіння, витримки, творчої наснаги, успіхів у справах, плідних результатів праці й громадської підтримки в подальшій діяльності на благо громад і держави. Нехай високий рівень професіоналізму та накопичений роками досвід, творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові й розвитку країни. Бажаю всім непереборного бажання служити інтересам людей, родинного благополуччя, злагоди, добра й мирного неба!
 

З повагою – міський голова Сергій Волошин!

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]