Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

харчової промисловості працівників галузі україни споживачів продукції якості підвищенням асортименту зростання економічного розширення конкурентоспроможності промислової зупиняйтеся ветерани працівники темпів шановні
З Днем харчової промисловості!
2018-10-19

В Україні День працівників харчової промисловості відзначається щорічно у третю неділю жовтня відповідно до Указу Президента України від 08.08.1995 року № 714/95. Вітаю працівників галузі харчової промисловості з професійним святом!

Від вашої щоденної сумлінної праці залежить добробут і якість життя кожного українця. Ефективна робота підприємств галузі обумовлена, передусім, високим професіоналізмом працівників, сучасним рівнем організації виробництва та впровадженням новітніх технологій.

На сьогодні продукція вітчизняної харчової галузі стала справді конкурентоспроможною й успішно задовольняє потреби споживачів як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках.

Хорольщина – багатий край і нам є чим пишатися, адже підприємства виробляють широкий асортимент харчової продукції високої якості, яка відповідає світовим стандартам і вимогам найвибагливіших споживачів.

Бажаю підприємствам переробної харчової промисловості Хорола, району і всієї України стабільних темпів економічного зростання, розширення асортименту продукції з підвищенням її якості, безпечності та конкурентоспроможності.

Шановні працівники та ветерани харчової промислової промисловості, не зупиняйтеся на досягнутому, будьте здоровими, натхненними, щасливими, сповненими оптимізмом і добром. Нехай на життєвих горизонтах відкриваються нові перспективи, цікаві ідеї, плани, задуми, мрії, бажання, які неодмінно втіляться в реальність. Достатку, злагоди та благополуччя вам і вашим родинам!

 

З повагою – міський голова Сергій Волошин!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]