Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Всеукраїнська акція "Створюємо ліси разом": з думкою про майбутнє нашої планети
2021-10-07

Стартує програма Президента «Зелена країна»: лісівники Полтавщини запрошують долучитися до створення лісів

З 1 жовтня по всій Україні загалом, і на Полтавщині зокрема, стартує програма Президента «Зелена країна». Кожен охочий зможе взяти участь у корисній справі та посадити власні дерева, тим самим зробити особистий внесок у збільшення лісистості нашої області, і зробити країну зеленішою загалом.

За три роки в Україні висадять 1 мільярд нових дерев, а за 10 років площа лісів в Україні збільшиться на 1 мільйон гектарів.

Лісівники Полтавщини завчасно підготувалися до садіння лісу і мають достатню кількість садивного матеріалу, вирощеного у власних лісових розсадниках. Ми запрошуємо об’єднані територіальні громади, громадських активістів, молодь та всіх бажаючих приєднатися до загальнодержавної акції «Створюємо ліси разом» та посадити своє дерево. До лісівничих заходів з висаджування дерев завжди долучаються тисячі жителі Полтавщини, тож очікуємо всіх активно взяти участь в осінній Акції, - повідомив начальник Полтавського облуправління лісового та мисливського господарства Іван Гришко.

Восени на Полтавщині під час акції «Створюємо ліси разом», яка триватиме з 1 жовтня і до 30 листопада, відповідно до сприятливих погодних умов висаджування дерев, сіянців та саджанців, планують створити понад 100 га нового лісу.

На спеціальному сайті https://zelenakraina.gov.ua/ кожна людина зможе відслідкувати хід висадки лісу по окремих регіонах. Крім того, будь-хто зможе долучитися до масштабної еко-ініціативи і висадити ліс. Для цього потрібно заповнити спеціальну форму реєстрації на участь в акції “Створюємо ліси разом”. Під час висадки лісівники безкоштовно нададуть садивний матеріал і покажуть, як садити ліс.

Крім того, можна не просто висаджувати дерева, а й допомогти хворим дітям. Обирайте область, де хочете, щоб  висадили ліс, робіть  благодійний внесок – 50 гривень за одне висаджене дерево. Лісівники висадять дерева безкоштовно. А сплачені вами кошти одразу будуть перераховані на користь підопічних фонду “Таблеточки”, який вже 10 років допомагає онкохворим дітям.

Мета цієї акції не тільки озеленити нашу країну, а і допомогти онкохворим дітям. 

Чисте довкілля – це наша спільна відповідальність. Приєднуйтеся до участі в акції «Створюємо ліси разом» та  діліться фото, де ви саджаєте дерева: це можна зробити все на тому ж сайті «Зелена країна».

Якщо бажаєте висаджувати дерева разом із лісівниками, залишаємо контакти, до кого можна звернутися з організаційних питань у в ДП "Лубенський лісгосп" – відповідальна особа, провідний інженер лісових культур Хоруженко Ірина Сергіївна, (моб: 0993581210; 0536171645).

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]