Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

водія електронний кабінет відображає можна регіональний новий зараз інформацію послуг центрів сервісних центру центр сервісний сервісного можливість будуть користувачі
Водіям на замітку!
2022-02-11

Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Полтавській області повідомляє про початок роботи оновленого сервісу "Електронний кабінет водія". Дотримання обіцянок – це індикатор репутації структури. Все просто: Регіональний сервісний центр прагне змін на краще, ставить цілі, обіцяє собі, командно працює і виконує обіцяне для вас. Тому не дивно, що довелося побути без Електронного кабінету водія лише кілька днів і вже зараз презентується новий – модернізований.

Попередній онлайн-сервіс був створений чотири роки тому аби надавати громадянам однаково зручний доступ до найбільш популярних послуг сервісних центрів МВС. І його переваги українці відчули відразу. Адже це зекономило масу часу і зусиль клієнтів.

Також за цей період ми отримали унікальний досвід, сотні ваших відгуків, пройшли шлях від втілення простих послуг до переведення найзатребуваніших в електронний формат.

Зараз Електронний кабінет водія став адаптованим для мобільних пристроїв, максимально захищений і стійкий до зовнішніх кіберзагроз. Дизайн відповідає візуальному стилю сервісних центрів МВС – мінімалізм, а структура інтуїтивно зрозуміла.

На сьогодні Електронний кабінет водія містить сервіси:

  • «Картка водія» відображає національне та міжнародне посвідчення водія;
  • «Автопарк» відображає відомості про зареєстровані за фізичними особами транспортні засоби, відмітки про страховий поліс та належного користувача, історію реєстрацій авто;
  • «Штрафи» відображає інформацію про штрафи за порушення ПДР, де користувачі будуть мати можливість їх оплачувати;
  • «Електронна черга» – тут можна здійснити запис до електронної черги найбільш зручного для вас територіального сервісного центру МВС.

Протягом декількох тижнів Електронний кабінет водія буде наповнюватися сервісами. І вже у ІІ кварталі 2022 року його роботу буде відновлено у повному обсязі. А громадяни знову зможуть користуватися зручними електронними послугами без обмежень.

Новий проєкт реалізований ДП «ІНФОТЕХ», що є активним учасником розвитку цифрової інфраструктури МВС за що ми щиро дякуємо всьому колективу.

Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за номером: (044) 290 19 88 або в повідомленнях на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС.

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]