Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Вітання міського голови!
2022-05-27

Шановні працівники видавництв, поліграфі́ї і книгорозповсюдження Хорольської міської територіальної громади та всієї України!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Вашого професійного свята, яке в Україні відзначається щорічно в останню суботу травня згідно з Указом Президента. Цьогоріч воно відзначається вже 23 рік поспіль і припадає на 28 травня.

Це професійне свято людей, яким притаманна висока культура, постійний творчий пошук та креативність у процесі виготовленні поліграфічної продукції, шанобливе ставлення до книги. Це свято тих, хто робить найважливішу та найблагороднішу в світі справу — творить освічену, культурно й духовно багату Людину.

В усі часи поліграфічна справа була запорукою розвитку освіти, науки, культури та інших сфер суспільного життя країни. Від часів київського князя Ярослава Мудрого і до сучасної електронної доби книга залишається для людства визначним здобутком цивілізації, важливим джерелом знань, ефективним стимулом інтелектуального розвитку. Друковане слово є одним із визначальних факторів формування національної свідомості українців. Книга – це вічний духовний скарб українського народу!

Нині, в умовах війни сусідньої країни-агресора проти України, активна громадянська позиція, високий професіоналізм та патріотизм працівників видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження роблять неоціненний внесок у формування громадської думки, світогляду молодого покоління, культурного та духовного середовища.

Саме книги та широкий спектр поліграфічної продукції були, є і ще довго будуть головними інструментами формування людської особистості, її морального й громадянського обличчя, духовних якостей, освітнього, інтелектуального і професійного рівня.

Міцного Вам здоров’я, сил, наснаги та нових успіхів у Вашій важливій праці на благо українського народу!

 

 Зі святом Вас, сіячі правди, мудрості й добра!

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]