Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

ветеранів можна похилого життя людей старість покоління міста прекрасне хорольської справ проблем забуваємо корисних заходів чимало міської серця громадська ві
Вітання!
2017-10-01

Щорічно 1-го жовтня світова і українська спільнота відзначають День ветеранів та Міжнародний День людей похилого віку. В Україні це свято відзначається відповідно до Указу Президента України №1135/2004 від 24 вересня 2004 року. Ветеранів по достоїнству можна вважати найповажнішою частиною громадського суспільства, його серцевиною мудрості, зваженості, розсудливості, багатого життєвого досвіду.

Повага і шана до людей похилого віку повинна бути привита до кожної людини з самого малечку і ми повинні передавати їх від покоління до покоління, адже на кожного з нас чекає старість. У щоденній рутині і в круговерті повсякденних справ, у постійному вирішенні побутових і більш важливих проблем, ми часто забуваємо про своє здоров'я, забуваємо про те, наскільки швидко і безповоротно плине час... Про це варто пам'ятати і старість потрібно шанувати, зігрівати теплом і увагою тих, хто вже досяг поважного віку, бути турботливими, милосердними і чуйними до них.

У Хоролі переважна частина населення складається з людей похилого віку. Міській владі далеко не байдужі їх доля, якість життя, проблеми, з якими вони стикаються в непростих умовах сьогодення. З метою захисту інтересів ветеранів, згуртування ветеранської громади, посилення уваги до потреб і проблем старшого покоління, здійснення координаційних заходів у напрямку залучення ветеранів до активної співпраці у проведенні соціально-гуманітарних та інших заходів у місті при виконавчому комітеті Хорольської міської ради діє громадська Рада ветеранів.

Досить складно називати представників Громадської ради ветеранів Хорольської міської ради людьми похилого віку, адже їх активна громадська позиція, ентузіазм, небайдужість до життя у місті є прикладом для наслідування молодим поколінням. Можна з впевненістю відмітити, що в деяких корисних громадських справах вони настільки енергійні і жваві, що можна разом з ними спільними зусиллями зробити чимало корисних справ для міста. Можна привести чимало прикладів, коли своєю працею наші ветерани робили значний внесок в облаштування території міста. Вони з особливою віддачею і щирою завзятістю допомагали озеленювати місто, перетворювали занедбані клумби в мальовничі квітники, створювали прекрасні ландшафтні композиції  в центральній частині міста.

Тож, від щирого серця, хочеться побажати Вам міцного здоров’я, щоб своїм рокам Ви не знали ліку, щоб душа була вічно юною, а енергія і сили  були невичерпними. Родинного Вам затишку, щоб дім був повною чашею, миру, добра, благополуччя, побільше радісних миттєвостей у кожен день Вашого життя, прекрасних світанків, сповнення мрій і бажань, а за чуйні Ваші серця – низький уклін. Не забувайте, що в гармонії душі – Ваше довголіття!

Як говорив письменник-модерніст ХХ століття Франц Кафка "Щастя виключає старість. Хто зберігає здатність бачити прекрасне, той не старіє". Тож, споглядайте на життя з думками про прекрасне, будьте вічно молодими в душі та по-справжньому щасливими!

 

З глибокою повагою, міський голова Сергій Волошин!

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]