Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

хорольської міської хорольський молоді україни нашої конституції громади (керівник номінації святкування сергій кращий харчування» продуктів нагороджень танцювальні завод дитячих
Відзначення 25-річниці з Дня ухвалення Конституції України та Дня молоді
2021-06-27

У ритмі патріотичних мелодій та на хвилі національного піднесення 27 червня в серці Хорола відбулося святкування подвійного свята – Дня молоді та Конституції України. Символічно взаємопов’язані дати цьогоріч збіглися у часі, тож Хорольська громада відзначила воєдино свято літа, сонця, розквіту сил та свято нашої молодої держави – День Головного Закону України.

На центральній площі було велелюдно й радісно, бо зібралися єдиною громадою справжні патріоти – ті, хто всім своїм серцем любить Батьківщину, рідний край і неньку Україну. Із центральної сцени міста до мешканців Хорольської міської територіальної громади з вітальною промовою з нагоди Дня молоді та 25-річниці Конституції України звернувся Хорольський міський голова Сергій Волошин.

Разом із ведучими урочистого святкування – Оксаною Левіною та Юрієм Базілем очільник громади відкрив церемонію нагороджень. В урочистій атмосфері відзначено людей, які зміцнюють авторитет Хорольщини своїми професійними здобутками та вносять вагомий вклад у розвиток різних сфер життєдіяльності нашої громади. Цього року, відповідно до клопотання Хорольської міської ради, нагородами найвищого рівня – Подяками Полтавської обласної ради відзначені: Глущенко Ю.О. – начальник відділу бухгалтерського обліку і звітності виконавчого комітету Хорольської міської ради; Гулєнцов Ю.В. – заступник директора ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування»; Кандиба П.О. – генеральний директор ТОВ «Астарта Прихоролля» та Рябухіна І.М. – директор Штомпелівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради. Окрім того, Почесними грамотами міського голови відзначено кращих працівників ТОВ «Астарта Прихоролля», ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування», Міжрегіонального центру професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців, ДП «ДГ імені 9 Січня» Інституту свинарства та агропромислового виробництва НААНУ, Територіального центру соціального обслуговування Хорольської міської ради, КНП «Хорольський центр ПМСД», КНП «Хорольська міська лікарня», ПрАТ Хорольський механічний завод», КП «Комунсервіс», ВСП «Хорольський агропромисловий коледж ПДАА» та інших підприємств, установ і організацій Хорольської міської ТГ.

Міський голова вручив дипломи, почесні відзнаки та грошові сертифікати лауреатам Премії імені М.Т. Полонського. За рішенням журі попередньо визначено переможців на звання лауреатів почесної медичної Премії, якими заслужено стали самовіддані представники медицини й фанати обраної справи: Сєрченко Тетяна Василівна ‒ у номінації «Кращий керівник закладу охорони здоров’я», Бажан Сергій Михайлович ‒ у номінації «Кращий лікар» та Григор’єва Ірина Миколаївна ‒ у номінації «Кращий медичний працівник середньої ланки».

Після церемонії нагороджень відгримів на повну потужність святковий концерт, найкращі номери якого представили майстри вокалу та танцювальні колективи. Глядачів зачарували своїми дзвінкоголосими талантами юні й молоді співачки – золоті самородки, перлинки, якими пишається хорольський край: Катя Олійник, Вікторія і Марина Мілевські, Дарія Терещенко, Даша Кіріна, Олександра Шевченко, Єва Онищенко, Сергій Радченко, Валерія Ботченко, Анна і Елеонора Хачатрян, Альона Волошин, Анастасія Олексенко і Ольга Бондаренко. Хореографічними композиціями порадували глядачів танцювальні ансамблі: базового будинку культури Хорольської міської ради «Веснянка» (керівник Валентина Олійник), «ARTBIZ» Шишаківського СБК (керівник Вікторія Глущенко) та «Магія» Хорольської мистецької школи (керівник Володимир Литовченко). Завершилося святкування дискотекою під відкритим небом для молодих та енергійних учасників заходу.

Талановиті, амбітні, вільні, розумні – це все про нашу хорольську сучасну молодь! Про тих, хто в кагорті найкращих представників українського цвіту! Без активної, ініціативної й здібної молоді немислиме майбутнє нашої України. Тож рухаймося вперед до обріїв щасливого майбутнього наперекір усім труднощам і перепонам! З вірою у серці, з надією на процвітання і гідне місце в світовій спільноті нашої славної держави!

Зі святом, дорогі хорольці, земляки та всі українці! З Днем молоді та Днем Конституції України!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]