Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

майданчика голова спорту покриттям штучним державної полтавської обласної спортивного майданчик сьогодні також будівництва деяких святом хорольської районної району таких адміністрації
Відкриття спортивного майданчика
2013-12-01

СПОРТ ПЕРЕМОЖЕ !

Відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям на стадіоні Хорольського державного агропромислового коледжу Полтавської державної аграрної академії стало приємною та вагомою подією у житті хорольців, а особливо для тих, хто активно займається спортом.

Біля святково вбраного майданчика зібралися представники підприємств, організацій та установ, учні міських шкіл, студентська молодь, пересічні хорольці та юні футболісти.

Присутні радо зустріли почесного гостя, який завітав на хорольську землю – голову обласної державної адміністрації Удовіченка О.В. Також присутніми на відкритті були голова районної державної адміністрації Полупан С.М., голова Хорольської районної ради Хрипко О.М., міський голова Свириденко І.В., голова районної організації Партії регіонів В.С.Шишка, директор СТОВ «Мусіївське» М.В.Стеценко.

Губернатор прийняв від хорольців коровай та привітав усіх з цією подією у спортивному житті хорольської громади.

«Сьогоднішня подія – це приклад спільних зусиль області, району, бізнесу. На протязі двох каденцій в обласній раді виконується програма розвитку інфраструктури спорту. Ми поставили перед собою завдання і намагаємось його кілька років усіляко виконувати щодо будівництва таких подібних спортивних майданчиків із штучним покриттям для ігрових видів спорту. Доля обласного бюджету – це покриття 200 тис. грн., доля місцевої влади і бізнесу – все інше, що тут є. хочу сказати, що у цьому році ми відкриваємо 4 таких майданчика в різних районах, а в деяких вже пішли до другому колу, і відкриваємо такі майданчики у великих селах. Сьогодні в Хоролі, я думаю, що це подія, яка буде позитивна як для спортсменів, так і для дітвори, а саме головне, що тут об’єднали зусилля – чи то організаційні, чи фінансові свої можливості для того, щоби все це відбулося. Я думаю, що до кінця року ми розрахуємося з тими, хто потребує оплати за свою роботу. Я думаю, що місцева влада разом з вами завершить цей майданчик і буде освітлення. Чому я так кажу, тому що без освітлення набагато звужуються можливості використання цього майданчика. В деяких районах сьогодні практично йде бійка за час для занять спортом на таких майданчиках – до 23 години розписані графіки змагань, тренувань. Усе це треба завершити, і Хорол отримає добру справу - і дітвора, і дорослі будуть мати можливість для саморозвитку, змагань і т.д. Тому я від імені обласної виконавчої влади всіх вас вітаю з цією подією, і потрібно рухатися далі. Перед нами стоїть завдання на протязі декількох років оновити інфраструктуру навчальних закладів, тобто ми повинні з вами буди свідомі того, що діти в школах усіх рівнів повинні мати сучасні спортивні майданчики для занять силовими видами спорту, спортивні зали і т.д. та структура, яка сьогодні є в деяких містах занедбана, в деяких містах потребує оновлення, десь необхідно будувати нове, тому це сьогодні пріоритет на 2014-2015 роки. Тому я усіх закликаю до цього віднестися серйозно, розуміючи, що не тільки за комп’ютерами, за книжкою розвиваються наші діти, а ще є фізична культура, і все, що з цим пов’язано, повинно йти поруч. Всім бажаю нових перемог, а громаді Хорольській об’єднаних зусиль для того, щоб плани, які намічені на майбутнє, виконувалися, і щоб ми розуміли, що не тільки виробничі показники, а ще й соціальна складова сьогодні дуже важлива для будь-якої громади – від сільської ради до районної, та і в цілому до регіону, області. зі святом вас, нехай усім щастить!».

Голова Хорольської РДА Полупан С.М. привітав присутніх із цим святом та повідомив, що саме завдяки спільним зусиллям Полтавської обласної ради та Хорольської міської ради на будівництво та облаштування спортивного майданчика було виділено близько 520 тис. грн. (320 тис. грн. – кошти міського бюджету, а близько 200 тис. грн. – кошти обласного бюджету). У Хоролі вже є подібний майданчик, який знаходиться на території міської гімназії з 2004 року, але за розмірами він поступається новозбудованому, лише 24х15 метрів. Цей спортивний майданчик зі штучним покриттям – чудова база для заняття міні-футболом та іншими видами спорту. Також Сергій Миколайович висловив надію, що на наступний 2014 рік заплановано будівництво ще 7 міні-майданчиків (3 з яких у місті та 4 – у селах району), і вони повинні бути та функціонувати. Велику вдячність голова РДА висловив усім, тим, хто доклав достатньо зусиль для будівництва майданчика.

Ігор Володимирович Свириденко, міський голова, також привітав хорольську громаду із святом. «Здорове молоде покоління – це головне. І, можливо, завдяки сприянню депутатів міської ради в наступному році буде збудовано ще 1 подібний майданчик для хорольців». Ігор Володимирович по-доброму позаздрив присутнім хлопчакам у футбольній формі, бо вони вже зовсім скоро зможуть грати у свою улюблену гру на новенькому полі зі штучним покриттям, та боротимуться за можливість в черговий раз там пограти, бо черга тепер буде великою.

Мер міста висловив велику вдячність спонсорам, які як фізично, так і матеріально допомагали у будівництві цієї спортивної споруди, а саме – Полтавська обласна адміністрація (Удовіченко О.В.), Полтавська обласна рада (Момот І.М.), Хорольська районна рада (Хрипко О.М.), Хорольська міська рада                  (Свириденко І.В.), ХДАПК ПДАА (Гузік Р.Т., Склема В.В., Кохан А.М.), Хорольський МКК ДП (А.В.Кузьменко), ПАТ «Хорольський механічний завод» (Міщенко М.І.), КП «Комунсеріс» (Вишневський О.Д.), Турецька фірма «ОНУР», районна організація Партії регіонів (В.С.Шишка) та приватні підприємці – Мальченко М., Гавриленко Р., Кібенко С., Стогній І., Матяш В., Парнюк О.

Юні футболісти хорольщини отримали від «Молодих регіонів» футбольні м’ячі.

Олександр Васильович Удовіченко нагородив Почесною Грамотою Полтавської обласної державної адміністрації лаборанта кафедри фізичного виховання Хорольського АПК Полтавської державної аграрної академії Кохана Анатолія Миколайовича за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, активну участь у забезпеченні будівництва спортивного майданчика зі штучним покриттям у місті Хоролі. Також Подякою Полтавської обласної ради нагороджений приватний підприємець Манжара Віктор Миколайович за активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у поліпшення матеріально-технічної бази спортивних закладів району та якісне проведення робіт з будівництва спортивного майданчика зі штучним покриттям.

І ось настала довгождана хвилина. Честь перерізати стрічку була надана голові облдержадміністрації – майданчик відкрито. Перші особи області та району змогли показати свою спортивну підготовку – усі влучили новенькими м’ячами у нові ворота.

Потім відбулася фотосесія з юними футболістами. По закінченню урочистостей розпочалися футбольні змагання.

Маємо надію, що це свято спорту і надалі залишиться святом, і наші хорольці – і дорослі, і діти матимуть чудову нагоду займатися спортом на спеціально об лаштованому майданчику. А взагалі для спортсменів міста та району – це велике надбання, бо тепер до Хорола будуть приїздити гості на змагання та спортивні свята.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]