Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету
2022-03-16

Сьогодні, 16 березня 2022 року, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради під головуванням міського голови Сергія Волошина. На порядок денний внесено вісім питань, враховуюче різне. Додатково, за пропозицією міського голови внесено питання про надання дозволу на видалення дерев. 

Також за пропозицією членів виконкому знято два питання стосовно надання дозволу на укладення договорів дарування земельних ділянок. Члени виконкому також прийняли рішення підготувати лист до чергової сесії міської ради щодо накладення мораторію на землю на період військового стану.

У ході засідання члени виконкому затвердили протокол засідання комісії з питань формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. Начальник відділу соціального захисту населення міської ради Леся Нікітенко проінформувала про необхідність здійснення даного правочину для придбання житла дитині сироті за кошти державного бюджету.

Члени виконкому підтримали надання матеріальної допомоги малозабезпеченим громадянам за рахунок коштів Програми «Турбота» Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області на 2022-2024 роки. Всього було розглянуто 10 заяв жителів громади.

Також члени виконкому заслухали інформацію директора Центру соціальних служб міської ради Наталії Бровко щодо безоплатного надання соціальних послуг Центром соціальних служб міської ради та начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради Ірини Штейнберг про внесення змін до рішення виконавчого комітету Хорольської міської ради № 412 від 21 грудня 2021 року.

У різному міський голова Сергій Волошин проінформував присутніх про стан справ у період військового часу на території Хорольської міської територіальної громади.

Усі питання порядку денного було розглянуто, по кожному з них прийнято відповідні рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті міської ради.

 

Автор: Тетяна БУЛІНА

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]