Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

В Європу без віз!
2017-05-11

Хорольська громада зібралася 11 травня 2017 року біля приміщення районної ради, щоб в урочистій обстановці відсвяткувати значиму для всіх українців подію – прийняття в місті Брюсселі (Бельгія) Радою Європейського Союзу рішення про надання громадянам безвізового режиму. Це рішення було прийнято без обговорення в рамках засідання непрофільної Ради ЄС по питанням сільського господарства і риболовства. України безвізового режиму з країнами – членами ЄС.

До присутніх з нагоди радісної звістки звернулися представники влади: голова Хорольської райдержадміністрації Лариса Звірко, голова Хорольської районної ради Віра Мартюк та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Яна Карманська. В складі президії на урочистому заході також був т.в.о. військового комісара Хорольського РВК, майор Ігор Ваценко.

Почесну місію підняття прапорів нашої держави та ЄС виконали представники командного складу Хорольського районного військового комісаріату. Право підняття прапору України надано капітану Анатолію Крутьку,  а прапору Європейського Союзу – начальнику відділу Хорольського РВК, капітану Івану Соболєву. Учнівська та студентська молодь вишикувалась навколо піднятих прапорів, проспівавши Гімн України. Для молоді це особливо важлива і символічно значима подія, адже перед ними відкриваються великі перспективи, нові горизонти.

Рада міністрів Євросоюзу прийняла кінцеве рішення про надання українцям права на подорожування країнами Європи без процедури оформлення віз.  17 травня цього року Президент України Петро Порошенко відправиться в місто Страсбург (Франція), де в приміщенні Європарламенту відбудеться урочисте підписання відповідного законодавчого акту. Це один з найважливіших візитів за три роки служіння на посту голови української держави.

Президент нагадав, що рішення буде опубліковане в офіційному журналі Союзу і через 20 днів воно набуде чинності. Також він пообіцяв, що приблизно 11 червня 2017 року 34 європейських країн нададуть зелене світло власникам закордонних біометричних паспортів для безвізових короткострокових поїздок.

 

Фоторепортаж до заходу з нагоди підписання безвізового режиму для громадян України в країни ЄС можна переглянути в розділі "Фотогалерея" або за посиланням тут.

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]