Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

здоров'я заходів порталі україни завантажити проведення метою довіряти зберігати спокій захворювань коронавірус захворювання міністерства інформації охорони організацій глядачів карантинний кві
Увага! Важлива інформація про коронавірус!
2020-04-06

Шановні мешканці міста Хорола та інших населених пунктів України!

Останнім часом найбільш актуальною та обговорюваною проблемою, яка сколихнула та занепокоїла всю світову спільноту, є виявлення та стрімке поширення захворювань на коронавірус 2019-nCoV у різних куточках планети. Інформаційні ресурси вщент переповнені різноманітною інформацією про коронавірус, тяжкий перебіг захворюваності та летальні випадки, які викликали тривогу, паніку та ажіотаж серед людей. Більша частина інформації ґрунтується на домислах і міфах, тож у результаті поширилася з перекрученнями. Закликаємо Вас зберігати спокій і довіряти лише фахівцям – лікарям-інфекціоністам та тим, хто знається на цій проблемі.

З метою інформування населення про ситуацію в Україні, про те, як передається ця недуга і як її уникнути, радимо зберігати спокій, не панікувати і довіряти достовірним, надійним і об'єктивним джерелам інформації.  

Відповіді на основні запитання про захворювання, які спричинені новим коронавірусом COVID-19 шукайте на урядовому інформаційному порталі – завантажити, на порталі Національної служби здоров'я України завантажити та на порталі Міністерства охорони здоров'я – завантажити.

Кабінетом Міністрів України вирішено ввести обмеження на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб. Але це не стосується заходів державної необхідності. Проведення спортивних заходів можливе з дозволу міжнародних організацій, без глядачів. Карантинний період триватиме з 12 березня до 3 квітня поточного року.

Коронавіруси охоплюють велику родину респіраторних вірусів, які можуть спричиняти захворювання різного ступеню тяжкості: від звичайної застуди до тяжкого гострого респіраторного синдрому. 20% від усіх випадків захворювань, викликаних новою коронавірусною інфекцією, є тяжкими і лише близько 3% потребують реанімаційних заходів.

Всю важливу і корисну інформацію, якою потрібно володіти з метою запобігання й захисту себе та оточуючих від вірусної інфекції, зібрано, опрацьовано, систематизовано й викладено в інфографіках від Міністерства охорони здоров'я України та Центру громадського здоров'я. Беріть на озброєння і будьте здорові!  

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]