Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

місцевого органів самоврядування голови районної нагоди обласної урочистості культури полтавської міської влади сільських будинку представників міського представники отримали хорольської територіальної
Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування
2017-12-08

Багато щедрих слів сьогодні отримали представники органів місцевого самоврядування з нагоди відзначення професійного свята. В Хорольському районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня органів місцевого самоврядування. В глядацькому залі зібралася численна дружна родина з представників районної, міської і сільських рад.

Саме від злагодженої і ефективної роботи органів місцевого самоврядування залежить розвиток соціальної, будівельної і інженерної інфраструктури, на яких, як на трьох китах, тримається благополуччя і розквіт територіальної громади в цілому.

Урочиста частина розпочалася вітальними промовами голови Хорольської райдержадміністрації Лариси Звірко, голови Хорольської районної ради Віри Мартюк, міського голови Сергія Волошина та депутата Полтавської обласної ради Фахраддіна Мухтарова. Очільникам влади випала приємна місія вітати з цим святом колег, ветеранів органів місцевого самоврядування та всіх тих людей, які небайдужі до життя територіальної громади і докладають неабияких зусиль задля створення суспільних благ.

Після вітань представників різних гілок влади відбулося нагородження працівників сільських, міської і районної ради. Відзначена добросовісна робота і високий професіоналізм начальника загального відділу Ніни Гвоздик та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентина Місніченка грамотами Полтавської обласної ради. Заступник отримав заслужений нагрудний знак від облради.

Глядачі отримали приємні емоції від перегляду концертної програми, яку в піднесеному настрої і з щирими посмішками подарували талановиті артисти Хорольського районного будинку культури, учні загальноосвітніх навчальних закладів та представники аматорського мистецтва Хорольщини.

Всім нам, представникам органів місцевого самоврядування, ще раз бажаю міцного здоров'я, відмінного самопочуття, великого терпіння і сил, натхнення, нових звершень і корисних справ задля добробуту людей!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]