Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

ліквідації аварії голова чорнобильській хорольській громаді здоров’я наслідків міської сергій волошин міський учасникам територіальній голови перед олександр життя ветеранів організації
У Хорольській громаді вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
2021-12-14

В Україні щороку, 14 грудня, відповідно до Указу Президента України, починаючи з 2006 року, вшановують тих, хто ціною героїчних зусиль, а часто – власного життя і здоров’я, зумів зупинити «ядерного монстра». Ця дата обрана не випадково, адже саме в цей день відбулася здача в експлуатацію об’єкта «Укриття» – захисного саркофагу, який забезпечив зберігання радіоактивних відходів на аварійному четвертому реакторі Чорнобильської АЕС. Так було поставлено умовну крапку в боротьбі з чорнобильським лихом.

Сьогодні, 14 грудня 2021 року, біля пам’ятного знаку «Учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС» у м. Хорол відбувся захід, присвячений Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.  У заході взяли участь міський голова Сергій Волошин, секретар міської ради Юлія Бойко, голова громадської організації «Організація ветеранів Чорнобиля у Хорольській міській територіальній громаді Лубенського району Полтавської області» Олександр Гуляєв, голова Відокремленого підрозділу організації ветеранів України у Хорольській міській територіальній громаді Олександр Козирод, ліквідатори аварії, депутати міської ради, начальники відділів структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету, громадськість міста.

Міський голова Сергій Волошин подякував учасникам ліквідації найстрашнішої техногенної катастрофи за їх подвиг та побажав їм міцного здоров’я, благополуччя, чистого та мирного неба над головою.

За високу суспільну свідомість, професіоналізм, мужність, сумлінне і добросовісне виконання своїх громадських обов’язків учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС були відзначені Подяками міського голови.

Присутні поклали живі квіти до пам’ятної стели та у хвилині мовчання схилили голови на знак пошани перед кожним, чиє життя та здоров’я забрав невидимий ворог.

Ядерна стихія опалила долі наших земляків, тож ми в неоплатному  боргу перед героями-чорнобильцями, які захистили теперішні й прийдешні покоління від радіаційного лиха. Ми маємо зробити все, щоб такі трагедії більше не повторювалися.

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]