Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Трудівникам жкг та побутового обслуговування населення честь і хвала!
2021-03-19

В умовах сучасності неможливо уявити життя кожного мешканця громади, родини без копіткої щоденної праці колективів комунальних підприємств та побутового обслуговування населення. Без їх щоденної роботи просто неможливе функціонування закладів шкільної та дошкільної освіти, культури, медицини, соціальної сфери, інших підприємств, установ та організацій різної форми власності. Вони забезпечують життєдіяльність населених пунктів, забезпечують їх чистоту та порядок, побутовий комфорт і зручності для кожного з нас.

Значення праці цих людей важко переоцінити, тож у переддень професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення міський голова Сергій Волошин привітав разом зі своїм радником Галиною Козловою трудові колективи, які надають життєво необхідні та суспільно важливі послуги на території Хорольської міської територіальної громади.

На підтримку професійних спілок й ініціативи працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення це свято щорічно відзначається у третю неділю березня. Цього року дата святкувань припадає на 21 березня, тож очільник громади адресував вітання 19 березня, в останній робочий день тижня.

Спершу представники місцевої влади завітали до міського комунального підприємства «Комунсервіс», яке очолює Станіслав Булатов. Привітали й трудові колективи новостворених сільських комунальних підприємств – КП КП «Господар» та «Добробут», які раніше працювали у складі колишніх Покровськобагачанської та Клепачівської ОТГ. У ході реалізації реформи децентралізації для створення і підтримки повноцінного життєвого середовища для сільського населення, зокрема у напрямку поліпшення благоустрою та забезпечення комунальними послугами, було створено ці комунальні установи. Перше підприємство обслуговує територію колишніх сільських рад – Покровськобагачанської, Хильківської, Мусіївської, Штомпелівської, Вишневої, Петракіївської, Андріївської, а друге – Клепачівської, Староаврамівської, Новоаврамівської, Вишняківської, Трубайцівської та Ялосовецької.

Не забули у цей день привітати з професійним святом і працівників сфери побутового обслуговування населення – майстрів швейного цеху та перукарів ТОВ «Силует», які працюють у приміщенні, відомому для всіх як побуткомбінат. Подякували керівниці підприємства, яке надає широкий спектр послуг, Людмилі Пазій за багаторічну плідну працю та вагомий особистий вклад у розвиток сфери побутового обслуговування. Адресували вітання й фізичній особі-підприємцю Світлані Устименко, яка надає послуги з ремонту та пошиву одягу в ательє. За поданнями керівників підприємств кращих працівників відзначено Почесними грамотами Хорольського міського голови.

Шановні працівники та ветерани комунальних підприємств та побутового обслуговування населення! Прийміть вітання з нагоди Вашого професійного свята. Нехай Ваші щоденні добрі справи повертаються сторицею щирою людською вдячністю та повагою.  Бажаємо всім працівникам галузі міцного здоров’я, стійкого імунітету, довголіття, оптимізму, завзяття, родинного благополуччя та великого людського щастя.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]