Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

життя також вероніки врятувати дівчинки лікування лікарні дослідження дитячої дитини крові навіть вероніка банківський приват допоможемо інтернет-банкінг коштів »
Терміново! Потрібна допомога!
2021-03-31

За фатальним збігом обставин, ще одній дитині з міста Хорола встановлено страшний діагноз – «гостра лімфобластна лейкемія (лейкоз)/рак білих кров’яних тілець». Ще зовсім недавно, у середині лютого цього року, сім’ю Волошин приголомшила звістка про тяжке захворювання синочка Назара. На днях в онкогематологічне відділення Полтавської обласної дитячої клінічної лікарні на Леваді госпіталізована з аналогічним діагнозом й Вероніка Духно, 06.07.2018 р.н. На сьогоднішній день стан здоров'я дівчинки і вона потребує лікування за кордоном.

Вероніка та Назар – вихованці міського ДНЗ (ясел-садочка) «Веселка», однієї ясельної групи… Батьки хворих діток також працюють на одному підприємстві. Тепер дві хорольські родини докладають усі зусилля, аби врятувати своїх малюків.
За результатами імуноцитологічного дослідження дівчинці також діагностовано рак крові з цитогенетичним прогностичним маркером Т-клітинного фенотипу. Дослідження проводилися референс-лабораторією з лабораторної діагностики онкогематологічних досліджень захворювань Національної дитячої спеціалізованої лікарні МОЗ України «ОХМАТДИТ».
Попереду – дороговартісне й довготривале лікування, для якого необхідне фінансове забезпечення. Родинам із середньостатистичними трудовими доходами самотужки вирішити проблему оплати лікування навіть у вітчизняних клініках просто нереально. Хвороба прогресує дуже швидко і не можна зволікати, втрачаючи дорогоцінний час для порятунку дитячого життя.
Із закликом й благанням про допомогу оголошено збір коштів на банківський рахунок батька Вероніки – Духна Олександра Миколайовича в АК КБ «ПРИВАТБАНК». Через найпоширеніший в Україні інтернет-банкінг «Приват 24» Ви з легкістю можете перерахувати кошти, які можуть допомогти врятувати життя дівчинки.
Також є потреба в донорській крові першої групи з позитивним резус-фактором 0(І) Rh+ для Вероніки. Її подальша доля зараз в руках Бога і Ваших руках… Вона ще може повернутися в дитячий садочок, до звичного повноцінного життя здорової і життєрадісної дитини.
Давайте будемо милосердними і небайдужими до чужої біди. Навіть мізерна пожертва збільшить шанс на одужання нашої маленької хорольчанки Вероніки. Оченята цієї чарівної дівчинки не повинні згаснути і ще будуть світитися іскорками радості. На це великі сподівання, а ще велика надія на людську великодушність і підтримку.
 
Допоможемо врятувати життя дитини разом!
Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]