Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Свіча пам’яті горить... Пам’ятаємо!
2021-11-26

Шановні мешканці Хорольської міської територіальної громадиДорогі земляки!

Щороку у четверту суботу листопада в Україні вшановують пам’ять мільйонів жертв голодоморів. Цьогоріч загальнонаціональна жалобна дата і 88–мі роковини пам’яті жертв комуністичного тоталітарного режиму припадають на 27 листопада.

У ХХ столітті українці тричі пережили страшні голодомори: 1921 – 1923, 1932 – 1933 і 1946 – 1947 роках. Наймасштабніший із них був у 1932 – 1933 роках. Саме його нині називають геноцидом українського народу.

Це національна  трагедія і окрема сторінка в історії, про яку ми згадуємо з сумом та гіркотою. Україна втратила мільйони своїх кращих синів та дочок – хліборобів, учених, творчу інтелігенцію. І наш святий обов’язок закарбувати в серцях пам’ять про невинно убієнних наших братів та сестер. Нехай найвищим пам’ятником мільйонам жертв буде світлий храм нашої душі, сповненої скорботи та молитвою за їх упокоєння!

Розбудовуючи власну громаду і державу, ми маємо пам’ятати про кожен наш крок на п’єдестал незалежності, про кожну історичну віху – сумну і трагічну, вчитися на помилках, робити усе можливе, аби подібне не повторилося.

Спільний біль, спільна пам’ять, спільний обов’язок – ці слова стосуються не тільки нашого минулого, але й мають сенс у нашому сьогоденні та майбутньому.

Схилімо голови в глибокій жалобі і запалімо свічі пам’яті за тими, хто загинув голодною смертю. Нехай Господь Бог прийме їхні душі до Царства Божого, а нас укріпить у вірі, надії, любові.

 

Із повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]