Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

розвитку хорольської стратегії громади розробки робочої міської групи завантажити стратегія роботи засіданні вигляді відділ перспективного визначили стане процесі визначальним
Стратегія розвитку
2021-06-23

Розпочався багатоетапний процес розробки Стратегії розвитку Хорольської територіальної громади на 2022-2027 роки, який визначить її подальший соціально-економічний розвиток. 22 червня 2021 року за головування керуючої справами Хорольської міської ради Галини Козлової  відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії. 

На засіданні були присутні члени робочої групи: посадові особи міської ради, депутати Хорольської міської ради, спеціалісти різних галузей Хорольської ТГ, громадські активісти, які включені у склад робочої групи з розробки Стратегії розвитку Хорольської ТГ на 2022-2027 роки.

У ході зустрічі: ознайомилися з методичними рекомендаціями зі стратегічного планування та його етапами та визначили подальші кроки з розробки Стратегії розвитку Хорольської ТГ.

Цей важливий документ стане визначальним для подальшого перспективного розвитку нашої громади. Він допоможе не лише спрогнозувати загальну перспективу, а визначити головні вектори розвитку. Перший день роботи пройшов плідно. Учасники робочої групи визначили послідовність роботи над Стратегією. Розроблена стратегія буде подана  на розгляд та затвердження до сесії міської ради. До того часу триватиме копітка робота. Розпочнеться вона з опитування мешканців щодо основних проблем, перспектив розвитку громади та підготовки  соціально-економічного аналізу. Результати роботи за цими напрямками будуть розглянуті на наступному засіданні робочої групи.

Хорольська міська рада радо запрошує усіх жителів громади долучитися до розробки важливого документу, який стане визначальним для подальшого перспективного розвитку нашої  громади та забезпечить широке вивчення громадської думки жителів населених пунктів. Ваша думка буде врахована у процесі формування Стратегії.

Заповнені анкети, які додаються нижче, надсилайте в електронному вигляді (скан-копію) на електронну адресу: [email protected] або в паперовому вигляді за адресою: м.Хорол, вул. 1 Травня,4 з поміткою: «Відділ економічного розвитку та інвестицій» або «Стратегія розвитку Хорольської ТГ». Ваша думка та участь у процесі розробки стратегії розвитку громади для нас дуже важлива!

 

Форма пропозицій проєктних ідей до Стратегії розвитку Хорольської територіальної громада на 2022-2027 роки – завантажити.

Опитувальний лист для мешканців громади – завантажити. 

Анкета опитування фізичних осіб-підприємців – завантажити.

 

 

Відділ економіки та інвестицій виконавчого

комітету Хорольської міської ради

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]