Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

виконавчого комітету міської складу через засідання підприємства президії міста правління території проведення будинку травня учасників членів міського відправлено тарифів
Шосте планове засідання виконавчого комітету
2018-05-21

У понеділок, 21 травня 2018 року, відбулося засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за головуванням міського голови Сергія Волошина. У персональному складі виконкому відбулися зміни і в шостому плановому засіданні взяв участь Олександр Хоміч, член правління Асоціації об’єднань співвласників багатоквартирного будинку «Ініціатива» м. Хорол, голова правління ОСББ «Сімейний двір» (вул. Шевченка, 9), менеджер із зовнішньоекономічної діяльності ТОВ «Торговий дім «Хорольський завод дитячих продуктів харчування». Його кандидатуру попередньо було затверджено відповідним рішенням на 44-й сесії міської ради 27 квітня 2018 року.

Із 14 членів виконавчого комітету присутніх на засіданні була більшість з чисельного складу – 11 осіб, а 3 особи відсутні через поважні причини. В роботі виконкому взяли участь представники виконавчого апарату міської ради,  учасник бойових дій в зоні проведення АТО Володимир Карпенко та економіст Хорольського агропромколеджу ПДАА Аліна Ватуля.

Заслухали звіт директора комунального підприємства «Крмунсервіс» Владислава Вовка про роботу очолюваного ним підприємства по збиранню, транспортуванню, утилізації та знешкодженню побутових відходів. Наголошено на актуальність даної проблеми на території міста через нагальність її вирішення як на міському, так і на загальнодержавному рівнях. Для забезпечення транспортування твердих побутових відходів з населеного пункту до міського сміттєзвалища необхідно додатково придбати спеціалізований транспорт. Орієнтовна вартість одного транспортного засобу становить понад 1,5-1,8 млн. гривень, тому вирішення проблеми оновлення матеріально-технічної бази комунального підприємства залишається невирішеним через відсутність коштів на придбання нової техніки. В умовах кон’юнктури ринку і постійних змін цін на техніку для КП «Комунсервіс» придбання сміттєвоза власними силами без залучення інвестицій унеможливлене.

Заслухали заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Яну Карманську, яка звітувала про роботу адмінкомісії. Також вона зачитала проекти рішень про поставлення на квартирну чергу трьох громадян, мешканців міста Хорола, які мають статус учасників бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції. Також прийнято рішення про внесення змін до персонального складу дорадчого органу міської ради – Громадської ради учасників АТО при виконавчому комітеті в зв’язку зі зміною керівного складу Ради правління та кількісного складу членів ради. Згідно протоколу засідання Громадської ради учасників АТО від 6 травня 2018 року головою президії ради обрано Володимира Карпенка, його заступниками – Олександра Крижку та Юрія Бровка, секретарем президії – Валерія Тихоненка і членами президії – Руслана Бороховича, Євгенія Ігнатенка, Валентина Черницького та Олександра Яциченка.

Т.в.о начальника відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Віталій Микитенко ознайомив членів виконавчого комітету з проектами рішень, які стосуються видачі дозволів на проведення будівельних робіт на території міста згідно поданих заяв громадян. Прийнято відповідні рішення за винятком кількох, які відправлено на додаткове опрацювання.

Виділено одноразову матеріальну грошову допомогу для ліквідації наслідків пожежі житлового будинку працівнику КП «Комунсервіс» Миколі Майбі, яка сталася під час грози через влучення блискавки в покрівлю його будинку 14 травня 2018 року.

Найбільше дискусій було відносно встановлення тарифів на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкової території для гуртожитків №1, №2 та №3 по вулиці Небесної Сотні 73А, 73Б та 73 В (відповідно) Хорольського агропромислового коледжу Полтавської державної аграрної академії на 2018 рік. Питання відправлено на доопрацювання з подальшим направленням листа для погодження механізму встановлення тарифів в антимонопольний комітет.

 

Повний відеозапис засідання виконавчого комітету можна переглянути в розділі «Відео новини», на каналі YouToube або за активним лінком: завантажити.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]