Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

освіти працівників україни свята хорольської молоді голови районної дітей олени хорольщини колективів жовтня спорту освітянської цього науки спілки виховання закладі
Шана педагогам та ветеранам освітянської галузі Хорольщини!
2018-10-05

Осіння пора багата не лише врожаями, яскравими золотаво-багряними барвами чарівного вбрання природи, рясними дощами. Вона багата й щедра на свята й події, якими рясніють сторінки календаря.

Україна 24-й рік поспіль відзначає у першу неділю жовтня професійне свято працівників освіти – День вчителя. Це величне свято традиційно відмічається щороку після підписання Указу Президента України «Про День працівників освіти» від 11.09.1994 року № 513/94. Цього ж року ЮНЕСКО (Організація Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури) проголосила 5 жовтня Всесвітнім днем учителів.

Ці суспільно важливі свята підкреслюють значимість і статусність вчительської професії, яка відіграє вирішальну роль в розвитку освіти, формуванні особистісно значимих якостей у дітей та цивілізованого суспільства в цілому.
  У просторому глядацькому залі Хорольського районного будинку культури сьогодні, 5 жовтня 2018 року, було як ніколи людно, адже працівники освітянської ниви Хорольщини зібралися на урочистості з нагоди відзначення Дня працівників освіти та Всесвітнього дня вчителів. У святково прикрашеній залі зібралися представники всіх освітянських колективів міста та району.

Міський голова Волошин С.М. не пропустив нагоду особисто привітати працівників освітніх закладів Хорольщини з професійним святом. Враховуючи гендерні особливості педагогічних колективів і значну перевагу в чисельності на користь прекрасної половини людства, подарував жінкам квіти. А натомість більше двохсот жінок подарували щирі посмішки, не приховуючи радість від таких знаків уваги й пошани за непросту працю.

Привітання для володарів найблагороднішої професії лунали зі сцени Хорольського РБК від керівників району – голови Хорольської районної державної адміністрації Звірко Л.М., голови Хорольської районної ради Мартюк В.А., міського голови Волошина С.М. та начальника відділу освіти, молоді та спорту Потерайло І.М. Під зливи оплесків глядачів у заповненій залі відбулася урочиста церемонія нагородження Почесними грамотами відділу освіти, молоді та спорту Хорольської РДА.

На початку святкового дійства гарний настрій всім присутнім подарували виступи маленьких вихованців ЗДО «Веселка» та сімейного дуету Левіних – мами Олени та доньки Дарії. Концертна програма цього дня була цікавою, яскравою і насиченою, особливою родзинкою якої був авторський виступ Заслуженої артистки України Олени Білоконь. Співочий талант чарівної артистки заполонив серця слухачів і залишив незгладимі приємні враження. Цього дня, окрім прихильності й любові глядачів, вона отримала ще одну важливу нагороду – Диплом лауреата ХІХ загальнонаціонального конкурсу «Українська мова – мова єднання» в номінації «Країна, витоки, родовід» за творчий проект «Творіть добро» від Національної спілки журналістів України та Причорноморської академії мовних технологій та комунікацій етносів.

Такий незабутній пісенний дарунок для колективів усіх закладів освіти, молоді та спорту Хорольщини підготувала керівник Хорольської районної профспілкової організації професійної спілки працівників освіти і науки України Рябухіна І.М. Саме за її ініціативи було запрошено Заслужену артистку України, яка люб’язно відгукнулася на запрошення й подарувала справжню атмосферу свята. За лаштунками сцени шанувальники творчості Олени Білоконь вишикувались в чергу, щоб зробити із зіркою української естради світлини на добру згадку.

Шановні вчителі, ветерани освітянської ниви! Прийміть щиросердні вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня вчителя! Саме на вас, як на мудрих наставників, покладена найважливіша й найвідповідальніша суспільна місія – виховання, навчання, виявлення й розвиток здібностей і талантів дітей, стимулювання їх до нових знань та навиків, відкриття нового й незвіданого через подолання страхів і невпевненості. Саме ви допомагаєте своїм учням розправити крила й долати різні перепони на життєвому шляху. Ви не просто виховуєте й навчаєте дітей, а формуєте в них міцну внутрішню серцевину – особистість.

Щира вдячність вам, любі освітяни, за виховання підростаючого покоління, від якого залежить майбутнє всього людства!

У складні часи, які переживає країна, прекрасно розумію, як нелегко доводиться і вам. Міська влада продовжуватиме робити все можливе для підтримки працівників галузі освіти міста, тож ми завжди з вами!

Міцного здоров’я вам, благополуччя, невичерпних джерел енергії й натхнення, нехай кожен день повниться радісними й щасливими моментами, гарним настроєм і лише добрими звістками. Нехай ваш осяйний розум, мудрість, великодушність та натхненна праця будуть щедро одаровані всіма земними благами й гараздами.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]