Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

спорту змагання велоспорту екстремального змагань хорольської категорія міста категорії хорольці комітеті представники спортивної міської проходження dirt» інших показали місце)
Розвиток нових молодіжних видів спорту в Хоролі
2016-05-31

  28 травня 2016 року на околиці міста Хорол, в районі цегельного заводу відбулися змагання із відносно нового молодіжного виду спорту – памп-треку*. Ініціатором проведення змагань став член Спортивної ради при виконавчому комітеті Хорольської міської ради, капітан хорольської молодіжної команди з екстремального велоспорту «Life On Dirt» Семенюта Максим, який організував видовищний показ екстремального велоспорту у нашому місті. Серед учасників змагань були не лише хорольці, а й представники з інших міст, зокрема з Києва, Полтави, Кременчука, Горішніх Плавнів (колишній Комсомольськ) та Олександрії.

Наші хорольці показали витривалість, наполегливість і ентузіазм у новому виді спорту і показали достойні результати велосипедних заїздів у трьох категоріях (за типом велосипеда: І категорія – змагання на велосипедах МТВ, ІІ категорія – на велосипедах ВМХ і ІІІ окрема категорія – «дівчата»). У першій категорії змагань друге місце посів представник Хоролу Сергій Сергеєв, у другій категорії з представників нашого міста у трійку переможців потрапив Ігор Оніщенко, здобувши третє місце і в третій категорії переможні місця здобули двоє хорольчанок – Віра Шахматова (перше місце) і Анна Тодавчич (третє місце).

Вітаємо наших хорольських екстремалів зі здобутими перемогами та титанічними звершеннями у новому виді спорту та бажаємо здолання складних трамплінів з одержанням неперевершених відчуттів і незабутніх вражень!

Представники екстремального велоспорту Хоролу вже шостий рік поспіль освоюють даний вид спорту і вдосконалюють свою майстерність, забезпечуючи участь у змаганнях на достойному рівні з-поміж команд інших міст України. Три роки за сприянням організатора змагань Максима Семенюти на хорольській трасі проводяться змагання всеукраїнського рівня (в тому числі з памп-треку). Молодіжна команда з екстремального велоспорту «Life On Dirt» самостійно знаходить різні джерела фінансування для розвитку даного виду спорту, знаходячи спонсорську підтримку від дорадчого органу при виконавчому комітеті Хорольської міської ради – Спортивної ради, громадської організації «Молодіжний парламент Хорольщини», депутата Полтавської обласної ради Мухтарова Фахраддіна Аладдіна-огли та приватних підприємців міста.

 
    *Назва цього виду спорту англійського походження: pump –  качати, розкачувати і track – траса, що представляє собою спеціальну велосипедну трасу відносно незначної довжини (десятки метрів) і робиться кільцевою з почерговим розміщенням на ній ям, купин, контрухилів і не містить рівних ділянок. Особливість памп-треків заклечається в підтримці руху велосипеду не за рахунок обертання педалей, а за допомогою спеціальної техніки проходження («розкачки») хвиль. Змагання передбачають проходження відповідного маршруту на трасі за максимально короткий проміжок часу. Вперше памп-трек з’явився в епізодах фільму про життя велолюбителів  «Earthed 2».
Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]