Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

роботи коштів міського пам’ятників вигляд заходи хтось бюджету доцільності проведення бойових території цього міста заплановані обсяг фінансових ресурсів склав
Робочі будні Хорола
2019-04-03

Оптимально використовуємо кожен погожий весняний день.

Продовжуємо роботи по озелененню. Завезли нові види рослини – трьохметрові декоративні клени, які прикрасять наше місто.

Щойно завершили роботи по облаштуванню пам’ятників Меморіального комплексу «Вічний вогонь» і приступили до ремонту наступного об’єкту. Вже оновлено підніжжя пам’ятного знаку воїнам-афганцям та учасникам бойових дій на території інших держав та Братської могили радянських воїнів та військовополонених. Площа з Вічним вогнем відтепер готова до проведення урочистостей з нагоди Дня Перемоги. Та й перед ветеранами Афганістану нарешті виконано обіцянку привести в належний вигляд пам’ятне місце їх бойових побратимів.

Цього робочого тижня працівники будівельної організації здійснюють заміну підмостки пам’ятника Шевченкові Т.Г. – демонтують стару бруківку, викладають нову з відмежуванням бордюрним каменем по периметру. Також відремонтовано східці, які через просідання ґрунту деформувалися і псували загальний вигляд площі. У реальному житті і на світлинах вже можна оцінити перші результати праці підрядників.

Нагадаємо, що всі ці ремонтні роботи проводяться за рахунок коштів міського бюджету, які були виділені рішенням депутатів Хорольської міської ради сьомого скликання на 61-й позачерговій сесії 18 березня цього року. Орієнтовний обсяг фінансових ресурсів на заплановані заходи склав 250,0 тис. гривень.

Виникло багато дискусій і суперечок серед містян стосовно доцільності використання бюджетних коштів на проведення ремонтних робіт пам’ятників і меморіальних знаків на території міста. Хтось сприйняв це позитивно, хтось почав нарікати, що є більш важливі проблеми.

Залишити меморіальні архітектурні споруди міста в такому стані як є – це був би наш з вами прояв неповаги до історії й нівелювання культурних цінностей сучасного цивілізованого суспільства. Тож у доцільності виділення коштів з міського бюджету на ці заходи не повинно б виникати сумнівів.

Лише із шанобливим ставленням до минулого ми можемо мати надію на гідне майбутнє! А основою великих досягнень у майбутньому є лише наполеглива праця.

 

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]