Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Проблеми доріг та шляхи їх вирішення
2016-10-10

  Однією з проблем нашого міста, яка потребує вирішення в першочерговому порядку, є стан доріг та тротуарів. У вересні цього року був завершений капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Михайла Полонського та розпочато капітальний ремонт частини вулиці Лагодинської. По вулиці Миргородській проведено ямковий ремонт, а до кінця року заплановано провести іі капітальний ремонт.

На 2017 рік заплановано проведення капітального ремонту дорожнього покриття вулиці 8 Березня та частини провулку Банного (поруч з дитячою консультацією). Щодо ямкового ремонту доріг, то за останній місяць він зроблений на провулках Заливний та Круглий, вулиці Василя Маковського. А на кінець року буде зроблений по частині провулку Банному та вулиці Козацькій.

Особливо турбує жителів пагорб по вулиці Лагодинській, адже значна частина людей ходить нею на місцевий ринок та в центр міста. Найпроблематичніше це робити в зимовий період року. На сьогоднішній момент розпочато вирішення цієї проблеми і вже проводяться роботи по благоустрою цією екстремальної ділянки дороги, де, до речі, будуть облаштовані поручні.

Щоб привести в належний стан усі дороги, необхідні значні кошти, але ця робота виконується і надалі буде продовжуватись. І там, де в цьому році неможливо зробити ремонт доріг, проводиться засипка ям асфальтовим зрізом. Ці роботи виконуються по вулицях Чигринівка, Ватутіна та провулках Родниковому й Підгірному. А в планах – засипка ям по вулиці Юрченка та інших вулиць та провулків мікрорайону залізничної станції.

Щодо тротуарів, то до кінця цього року через брак коштів їх ремонт та впорядкування здійснюватись не буде, але до вирішення цієї проблеми залучилися приватні підприємці, які вимощують бруківкою прилеглі до їх об’єктів території. Ви всі є свідками того, як протягом останніх двох років, особливо в центрі міста, бруківка прикрасила майже всі прилеглі території приватних магазинів, аптек та інших об’єктів підприємницької діяльності. Щиро дякую всім підприємцям за цю роботу, і сподіваюсь, що і в подальшому ми продовжимо цю добру справу, бо це не лише приємно радує пішоходів, а й допомагає в загальному комфорті та благоустрої міста.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]