Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

засідання міського міської торгівлі присвоєння комунсервіс» будинку виконавчого комітету бюджету рішення надання виконкому окремі затвердження виділення часток одиниці допомоги робі
Про головне із засідання виконкому
2020-02-18

У плановому порядку 18 лютого 2020 року в залі засідань Хоролської міської ради відбулося друге в цьому році засідання виконавчого комітету. У роботі засідання за головуванням міського голови Сергія Волошина взяло участь 11 осіб із 13-ти персонального складу виконкому, із яких двоє відсутні з поважних причин. За наявністю кворуму засідання визначено повноважним і на ньому розглянуто 19 питань порядку денного з різним. 

На початку засідання начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Юлія Глущенко доповіла по трьох питаннях фінансового характеру. З метою організації та проведення громадських робіт із залученням громадян, які перебувають на обліку в Хорольській районній філії Полтавського обласного центру зайнятості, затверджено відповідні зміни до міського бюджету на 2020 рік. Дане рішення дасть можливість оплачувати громадські роботи, які будуть проводитися навесні поточного року для покращення санітарного стану, чистоти та благоустрою нашого міста. Оплата громадських робіт здійснюється у рівному співвідношенні 50/50 міською радою і центром зайнятості.

Із метою організаційного, інформаційно-аналітичного та матеріально-технічного забезпечення діяльності міської ради та дотримання процедури передачі на баланс у комунальну власність від Полтавського відокремленого підрозділу Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» меблів, оргтехніки та канцелярського приладдя також затверджено рішення про внесення змін до міського бюджету. У кінці 2019 року рішенням наглядової ради цієї державної установи на безоплатній основі передано в оперативне управління міської ради рухоме майно, яке стало суттєвою матеріальною підтримкою. Третє фінансове питання стосувалося затвердження розпорядження міського голови, прийняте у період між засіданнями виконкому, щодо внесення змін до розпису видаткової частини загального фонду міського бюджету в розрізі кодів економічної класифікації видатків для забезпечення опалення приміщення відділу державної реєстрації міської ради по вулиці Незалежності, 21 А.

Про результати фінансово-господарської діяльності КП «Комунсервіс» звітував його директор Станіслав Булатов. Досягнуті фінансові результати виражають недостатньо ефективну фінансово-господарську діяльність комунального підприємства. Наразі вектор управлінської діяльності КП «Комунсервіс» максимально направлений на зниження збитковості шляхом: розширення спектру ритуальних, авто- та господарських послуг; регулювання тарифів на житлово-комунальні послуги та пасажирські перевезення громадським транспортом; боротьби з дебіторською заборгованістю споживачів різних груп, які несвоєчасно і не в повному обсязі сплачують за послуги з водопостачання, водовідведення, вивезення твердих побутових відходів тощо. КП «Комунсервіс» зобов’язано виконати ряд заходів: щодо запобігання виникнення надзвичайних ситуацій в місті у зимово-весняний період; активізувати роботу з укладення угод на вивезення тпв; щодо максимального встановлення абонентами засобів обліку води та багато іншого.

Із метою недопущення торгівлі у невстановлених місцях, впорядкування вуличної торгівлі в місцях її стихійного виникнення, поліпшення санітарного стану та благоустрою вулиць міста, прийнято рішення про впорядкування вуличної торгівлі. Цим рішенням з 1 березня 2020 року заборонено стихійну торгівлю та заготівлю на прилеглих до ринку по вулицях Василя Маковського,  1 Травня, Шевченка та Ярмарковій. Хорольську районну спілку споживчих товариств Полтавської облспоживспілки, як власника центрального ринку і підприємства-посередника у торгівлі товарами широкого асортименту, зобов’язано забезпечити бажаючих окремими місцями для здійснення торгівлі та заготівлі на території ринку (вул. Шевченка, 34).

Ухвалено рішення про надання матеріальної допомоги мешканцям міста, які звернулися до міськвиконкому із проханням надати адресну грошову допомогу на лікування тяжких хвороб. Усього таких звернень було від 13 громадян, прохання яких повністю задоволено. Окрім того, прийнято рішення про надання одноразової допомоги для ліквідації наслідків пожежі житлового будинку по вулиці Лагодинській, №13.

Одне з основних питань засідання виконкому стосувалося затвердження квартирної черги. На квартирному обліку при виконавчому комітеті Хорольської міської ради станом на 18 лютого 2020 року перебуває 81 особа, із яких: 16 осіб – у загальній черзі, 47 осіб – на першочерговому одержанні житла і 18 осіб – на позачерговому одержанні житла. За період з 01.01.2019 по 18.02.2020 постановлено на квартирний облік 24 особи.

Окремим блоком розглянуто питання містобудівного характеру, які стосувалися виділення в окремі одиниці часток власників житлових будинків з присвоєнням адрес цим будинкам з господарськими будівлями і спорудами. Також присвоєно окремі адреси об’єкту нерухомого майна комерційного призначення, гаража та підстанції Хорол 110/10 кВ, який обліковується за Акціонерним товариством «Полтаваобленерго».

Повний перелік прийнятих рішень (№16-33) на другому плановому засіданні виконавчого комітету в установлені законодавством терміни (не пізніше п’яти робочих днів з дня їх прийняття) буде розміщено у формі відкритих даних на цьому сайті в розділі «Міська влада», а повний відеозапис засідання – у розділі «Відеоновини» та на каналі YouTube Хорольської міської ради.

Міський голова Сергій Волошин подякував членам виконавчого комітету за конструктивний діалог та зважені компроміси у ході прийняття важливих для хорольської громади рішень.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

Перелік

рішень виконавчого комітету, що включені

в протокол №2 від 18.02.2020 р.

Друге засідання виконавчого комітету, 18.02.2020 р.

16

18.02.2020 р.

Про внесення змін до міського бюджету на 2020 рік

17

18.02.2020 р.

Про внесення змін до міського бюджету 2020 рік

18

18.02.2020 р.

Про затвердження розпорядження міського голови, прийняте в період між засіданнями виконкому

№19

18.02.2020 р.

Про фінансово-господарську діяльність КП «Комунсервіс» у 2019 році

№20

18.02.2020 р.

Про впорядкування вуличної торгівлі в місті

№21

18.02.2020 р.

Про затвердження квартирної черги

№22

18.02.2020 р.

Про затвердження Переліку об’єктів та видів робіт для осіб, на яких судом накладене адміністративне стягнення у вигляді суспільно-корисних робіт на 2020 рік

№23

18.02.2020 р.

Про надання матеріальної допомоги мешканцям міста

№24

18.02.2020 р.

Про надання одноразової допомоги гр. Льовіну Р.Г. для ліквідації наслідків пожежі житлового будинку

№25

18.02.2020 р.

Про видачу довідки про утримання гр. Стеценко Н.Г.

№26

18.02.2020 р.

Про виділення в окремі одиниці часток в житловому будинку та присвоєння окремих адрес гр. Лисенку А.Б. та гр. Козлову В.І.

№27

18.02.2020 р.

Про виділення в окремі одиниці часток в житловому будинку та присвоєння окремих адрес гр. Чумаєву І.І. та гр. Волошину А.С.

№28

18.02.2020 р.

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна гр. Міщенко О.М. та Філь І.С.

№29

18.02.2020 р.

Про виділення в окремі одиниці часток в житловому будинку та присвоєння окремих адрес гр. гр. Волошин Т.М., Радченку А.О. та Радченку О.О.

№30

18.02.2020 р.

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна Акціонерному товариству «Полтаваобленерго»

№31

18.02.2020 р.

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна гр. Бибику І.Я.

№32

18.02.2020 р.

Про погодження річного плану надання послуг з поводження з побутовими відходами для КП «Комунсервіс» на 2020 рік

№33

18.02.2020 р.

Про погодження річного плану ліцензійної діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення для КП «Комунсервіс» на 2020 рік

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]