Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Про головне із рішень серпневого виконкому
2019-08-20

У залі засідань міської ради, 20 серпня 2019 року, відбулося планове десяте засідання виконавчого комітету. За головуванням міського голови Сергія Волошина участь у робочому засіданні взяло 11 осіб із 13-ти персонального складу виконавчого комітету. За наявності кворуму засідання визначено повноважним. На розгляд поставлено 14 питань порядку денного з різним, за результатами опрацювання яких прийнято відповідні рішення організаційного, фінансово-господарського та містобудівного характеру.

Першим питанням розглянуто актуальне і важливе для містян питання – про роботу комунального підприємства «Комунсервіс» по забезпеченню населення питною водою. Підприємство здійснює послуги з водопостачання мешканцям міста в необхідних обсягах та відповідно до встановлених нормативів на виконання Загальнодержавної цільової програми "Питна вода України" на 2011-2020 роки, яка затверджена Законом України  Законом України від 03.03.2005 року №2455-IV (нова редакція від 13.11.2011 року № 2455-IV). Члени виконкому зобов’язали КП «Комунсервіс» продовжити роботу в напрямку розробки і впровадження дієвих заходів по забезпеченню населення якісною питною водою в безперебійному режимі. Також міське комунальне підприємство зобов’язано забезпечити надання якісних послуг з водопостачання для всіх категорій споживачів міста та провести відповідну претензійно-позовну роботу щодо зменшення поточної дебіторської заборгованості підприємству за надані послуги з водопостачання.

У рамках підготовки до відзначення 936-ої річниці з дня заснування міста Хорола та 76-ої річниці визволення Хорольщини від нацистських окупантів, затверджено план заходів, затверджено склад організаційного комітету. З метою проведення на належному організаційному рівні святкових заходів розподілено та затверджено відповідальних осіб в розрізі затверджених заходів 19 вересня (до дня визволення Хорольщини) і 21 вересня 2019 року (до Дня міста).

З метою забезпечення ефективного управління майном комунальної власності профільним відділом забезпечено поставлення на облік об’єкт безхазяйного нерухомого майна (відумерлої спадщини) по вулиці Островського, 6 та проведення процедури державної реєстрації. Це рішення виконкому дасть змогу через рік вирішити в судовому порядку питання передачі вищевказаного майна у комунальну власність територіальної громади міста.

Спеціаліст І категорії правової роботи та кадрових питань Євгеній Шестаков доповів присутнім на засіданні про постановлення на квартирну чергу громадянки Силка А.В. зі статусом одинокої матері як особу, яка забезпечена жилою площею нижче визначеного чинним законодавством рівня. Знято з позачергової квартирної черги дитину, позбавлену батьківського піклування, Литвиненка Л.Ю. у зв’язку з набуття ним права власності на 1/2 житлового будинку та дитину-сироту Пую Д.А. – 1/3 житлового будинку. 

З метою забезпечення організації та проведення громадських робіт для покращення благоустрою території міста із залученням осіб, які перебувають на обліку в Хорольському районному центрі зайнятості, внесено зміни до міського бюджету на 2019 рік. Начальником відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення Юлія Глущенко проведено відповідні зміни по збільшенню дохідної та видаткової частини міського бюджету по спеціальному фонду «Організація та проведення громадських робіт».

Розглянуто та затверджено блок питань містобудівного характеру по присвоєнню адрес об’єктам нерухомого майна (складській будівлі, частині житлового будинку та господарських будівель і споруд та недобудованій будівлі гаража) згідно поданих заяв громадян. На підставі акту комісії прийнято рішення про демонтаж самовільно побудованих індивідуальних каналізаційних мереж, вигрібних ям та парканів на прибудинковій території багатоквартирного житлового будинку (садибного типу) у м. Хорол по вул. Лабівка, 6. Відмовлено у присвоєнні окремої адреси об’єкту нерухомого майна заявника по вулиці Київській через відсутність документації на введення в експлуатацію новозбудованого житлового будинку.

У різному член виконкому Олександр Хоміч у черговий раз ініціював розгляд питання про розмежування міської каналізаційної мережі. АОСББ «Ініціатива» м. Хорол неоднорозаво зверталася з проханням визначити межі спірних ділянок з КП «Комунсервіс». На червневому засіданні виконкому, у місячний термін (до середини липня), було рекомендовано КП «Комунсервіс» вирішити питання розмежування мережі водовідведення на території міста. До цього часу воно залишилось невирішеним у зв’язку з відсутністю на підприємстві юрисконсульта, як пояснив директор КП «Комунсервіс» Владислав Вовк.

Повний відеозапис десятого планового засідання виконавчого комітету доступний на офіційному сайті Хорольської міської ради в розділі «Відеоновини» та на каналі YouTube. Прийняті рішення виконавчого комітету (№95-107) будуть оприлюднені у формі відкритих даних міською радою, як розпорядником інформації, у невідкладному порядку, але не пізніше п'яти робочих днів з дня затвердження документів на офіційному сайті в розділі «Міська влада».

 

 Перелік

рішень виконавчого комітету, що включені

в протокол №10 від 20.08.2019 р.

 

Десяте планове засідання виконавчого комітету, 20.08.2019 р.

№95

12.08.2019р.

Про внесення змін до міського бюджету на 2019 рік

№96

20.08.2019р.

Про роботу КП «Комунсервіс» по забезпеченню населення міста питною водою

№97

20.08.2019р.

Про підготовку до відзначення 936-ої річниці з дня заснування міста та 76-ої річниці визволення Хорольщини від нацистських окупантів

№98

20.08.2019р.

Про поставлення на облік відумерлої спадщини в м.Хорол, вул. Островського, 6

№99

20.08.2019р.

Про Про поставлення на квартирний облік Силка А.В.

№100

20.08.2019р.

Про зняття з квартирної черги Пую Д.А.

№101

20.08.2019р.

Про зняття з квартирної черги Литвиненка Я.Ю.

№102

20.08.2019р.

Про видачу довідки про утримання Реві Г.П.

№103

20.08.2019р.

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна гр. Качкалді Н.І.

№104

20.08.2019р.

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна гр. Синягівському М. М.

№105

20.08.2019р.

Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна гр. Темнику А.І.

№106

20.08.2019р.

Про затвердження акту комісії від 12 серпня 2019 р. «Про розгляд заяви гр. Синовець Зої Миколаївни»

№107

20.08.2019р.

Про розгляд заяви гр. Дзюби Р.В.

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]