Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

реєстру місця служби довідки отримання міграційної інформації державного єдиного україни управління державної демографічного проживання реєстр внесення державний законодавством видається демографі
Про довідку з Єдиного державного демографічного реєстру та порядок її отримання
2019-10-16

Хорольський районний сектор Управління державної міграційної служби дає роз’яснення стосовно довідки з Єдиного державного демографічного реєстру та порядок її отримання. Згідно законодавства кожна особа, персональні дані якої внесені до Єдиного державного демографічного реєстру (ЄДДР), має право на безоплатне отримання довідки про внесення інформації до Реєстру та видані документи.

Форма довідки затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 18.10.2017 року №784 та видається особі за її заявою, в якій зазначається ПІБ, унікальний номер запису в Реєстрі, реквізити документа.

Довідка про внесення інформації до Реєстру та видані документи складається у формі витягу з Реєстру та видається на протязі трьох робочих днів з дня подання заяви.

Для отримання вищезазначеної довідки громадянин може звернутися із відповідною заявою незалежно від реєстрації місця проживання до Управління Державної міграційної служби в Полтавські області або його територіальних підрозділів.

Контактні дані Управління та територіальних підрозділів міграційної служби Полтавщини можна переглянути на офіційному сайті Державної міграційної служби України – завантажити.

Інформація до відома населення! Єдиний державний демографічний реєстр ведеться з метою ідентифікації особи для оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення передбачених законодавством документів. Єдиний державний демографічний реєстр у межах, визначених законодавством про свободу пересування та вільний вибір місця проживання, використовується також для обліку інформації про реєстрацію місця проживання чи місця перебування.

 

УДМС України в Полтавській області

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]