Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Природженому медику-довгожителю нехай не згасне слава!
2021-01-18

Свій поважний 90-річний ювілей днями відзначив Мартиненко Іван Никифорович. Людина, досвід та мудрість якої щиро цінують земляки, особливо – колеги-лікарі. Для багатьох медиків Хорольщини він став мудрим порадником та наставником. Хорольській медицині Іван Никифорович присвятив 35 років, 12 із яких був завідувачем поліклініки.

Довелося попрацювати заступником у семи головних лікарів. І навіть на заслуженому відпочинку він не припиняв своєї роботи, прославляючи медицину у творчості – художній та художньо-публіцистичній.

З-під його пера вийшов у 2014 році нарис «На варті людського здоров’я». У книзі він розказав про витоки медичної справи на теренах Хорольщини. Йому вдалося увіковічнити й звеличити своїх колег, від яких переймав досвід та любов до справи. Зокрема розповісти ще про земських лікарів, у першу чергу й про Михайла Полонського, із яким вдалося попрацювати особисто. Також він зумів розповісти про внесок медиків-сучасників, зокрема й тих, для кого ставав наставником уже він сам.

Іван Мартиненко завжди брав активну участь у долі краю. Він і зараз своєю працею втілює мудрість життя – завжди треба бути Людиною, не носити камінь за пазухою та брататися і єднатися.

Він лікував, навчав, вдало підбирав кадри, талановито писав і пише зараз. Тож привітати ювіляра і його родину 18 січня прийшли представники місцевої влади, колишні колеги, члени ветеранських організацій та представники місцевої преси. За активну громадянську позицію, популяризацію та увіковічення історії медицини рідного краю у науково-публіцистичних та художніх творах, вагомий внесок у розвиток медицини Хорольщини та з нагоди 90-річного ювілею від імені міської ради Іванові Никифоровичу оголосили подяку.

Ще раз щиро вітаємо ювіляра. Бажаємо міцного здоров’я та довголіття, миру, добра, злагоди та добробуту, а ще – натхнення та успіхів у подальшій творчій роботі, яка кипить і донині.

 

Автор: Ірина ТИТАРЕНКО

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]