Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

ПРИЙОМ ГРОМАДЯН У РАЙВІДДІЛІ УМВС
2015-06-22

   У Хорольському райвідділі міліції 17 червня відбувся прийом громадян, на якому новопризначений начальник Хорольського РВ УМВС, капітан міліції Карпець Євгеній Володимирович та начальник відділу інженерно-технічної, економічної та товарознавчої експертизи науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Полтавській області, підполковник міліції Тітов Олександр Володимирович давали відповіді на запитання та пропозиції від мешканців району щодо роботи правоохоронних органів.

    На прийомі побував міський голова Свириденко Ігор Володимирович, який зазначив про тісну співпрацю місцевої влади і міліції: «На звернення міської влади правоохоронці надають відповідну допомогу. Що ж до проблемних питань у місті, то це і покращення профілактики боротьби із самогоноварінням, і рух вантажних автомобілів через місто, і стан дорожнього покриття та ін.»

   За здійснення профілактичної роботи дільничними інспекторами з підобліковими елементами, слова вдячності висловила начальник кримінально-виконавчої інспекції Януш Людмила Володимирівна, та наголосила на більш якісному їх оформленні.

   Громадянин Павелко Руслан Сергійович звернувся із заявою щодо можливого вчинення неправомірного кримінального правопорушення (вилучення автомобіля до з’ясування обставин по факту викрадення). Заяву зареєстровано відповідно до нормативних документів та внесено до єдиного обліку Хорольського райвідділу міліції.

   Зустріч пройшла в режимі конструктивної бесіди. Кожного відвідувача керівні правоохоронці уважно вислухали, взявши на особистий контроль вирішення порушених громадянами проблем. На всі звернення були дані рекомендації і компетентні відповіді.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]