Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Правила поводження з домашніми тваринами
2018-04-27

Назріла проблема, з якою звертаються мешканці міста стосовно порушення правил утримання собак власниками індивідуальних будівель приватного сектору. Досить часто господарі спускають собак з прив’язі, що призводить до різних негативних наслідків, не виключаючи навіть нападання і нанесення тілесних пошкоджень тваринами.

Шановні мешканці міста! Повідомляємо, що відповідно до п. 5.3.8 діючих Правил благоустрою території міста Хорол, які були затверджені відповідним рішенням дев’ятої сесії Хорольської міської ради шостого скликання від 09 червня 2011 року №212, власники собак зобов’язані:

  • утримувати їх на прив’язі;
  • спускати з прив’язі лише в закритих дворах, що виключає можливість їх втечі;
  • про наявність собак застерігати табличкою з відповідним написом.

Окрім цього, відповідно до статті 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тримання собак і котів у місцях, де це заборонено, чи понад установлену кількість, чи незареєстрованих собак, приведення їх в громадські місця чи вигулювання без повідків і намордників – тягне за собою попередження або накладання штрафу.

Для громадян розмір штрафу складає від одного до трьох неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а для посадових осіб – від трьох до п’яти. У разі спричинення шкоди здоров’ю людей або їх майну передбачено накладання штрафу на громадян від трьох до п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією тварин і на посадових осіб – від чотирьох до семи неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Прохання до господарів, які утримують в своєму домоволодінні домашніх улюбленців, дотримуватися встановлених правил утримання тварин і не завдавати оточуючим незручності!

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]