Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Позачергова сесія: підтримка ЗСУ Хорольською громадою!
2022-02-24

Біда, що прийшла на нашу землю, спонукає усіх нас об’єднатися, триматися разом, а головне – злагоджено, спокійно, без паніки діяти в умовах надзвичайного стану військового характеру. Усі гілки влади на всіх рівнях, у тому числі й міська влада, намагаються консолідувати зусилля аби підтримати нашу армію.

У перший день запровадження на території нашої держави воєнного стану, 24 лютого 2022 року, в невідкладному порядку міський голова Сергій Волошин ініціював проведення позачергової сесії. Участь у 27 позачерговій сесії під його головуванням взяли 22 депутати, члени виконавчого комітету, керівники підприємств, установ, організацій критичної інфраструктури та широке коло громадськості. Наразі нам як ніколи раніше потрібна єдність, мобілізація сил і ресурсів аби захистити і вберегти народ, Україну. А для цього важливо підтримувати і вірити в нашу армію.

Очільник громади в екстреному порядку забезпечив роботу оперативного штабу реагування для координації дій з військовими, правоохоронцями та суб’єктами господарювання різних форм власності на території громади. Як зазначив міський голова, першочерговим завданням на місцях є збереження інфраструктури для забезпечення життєдіяльності населення. Начальник відділення поліції №2 Лубенського РВП ГУ НП в Полтавській області Євгеній Карпець наголосив на необхідності посилення заходів з охорони громадського порядку та створення патрулів для уникнення мародерства. Попередив про можливу активізацію диверсійних груп, які означені червоними стрічками на чорній формі. Тому важливо бути пильними аби розпізнати банди псевдополіцейських.

Депутати одноголосно підтримали питання забезпечення територіальної оборони. Затвердили відповідну цільову Програму та виділили кошти з бюджету громади для  забезпечення особового складу військової частини Лубенського району необхідними засобами захисту, майном та спорядженням. На ці заходи виділено 1,2 млн. грн, на територіальну оборону та громадський порядок – 3 млн. грн. Додатково збільшено резервний фонд на 1,7 млн. грн.  

Підтримано комунальні заклади охорони здоров’я для формування запасів медикаментів та надання невідкладної медичної допомоги. Для КНП «Хорольський центр ПМСД» виділено 200 тис. грн і для КНП «Хорольська міська лікарня» – 500 тис. грн. Вирішено питання призначення старост у трьох округах міської громади. Прийнято рішення про призначення Анатолія Вовка старостою Вишняківського старостату, Юлії Шикової – Мусіївського і Анатолія Рябухіна – Штомпелівського.

Ми нікого не запрошували на нашу землю і нікому її не віддамо! За нами – правда і з нами Бог! Молімося за МИР в Україні й усьому світі!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]