Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

медичних здоров’я хорольської якості охорони голова працівників міської центр медичного кращим голови імені михайла нагоди професійного працівникам свята нагороди оксані
Пошана людям у білих халатах
2017-06-19

Здоров’я людини – це одна з найважливіших цінностей, від якої все інше в житті втрачає свій зміст. На варті охорони здоров’я стоять без спочинку фахівці медичних закладів, які за покликанням душі стали на такий непростий шлях гуманності, милосердя і порятунку людей. 16 червня 2016 року в Хорольському районному будинку культури відбувся урочистий захід з нагоди святкування професійного свята – Дня медичних працівників.

Міський голова Сергій Волошин звернувся до присутніх в залі з вітальною промовою і вручив нагороди кращим працівникам Хорольської ЦРЛ: Оксані Вакуленко, Наталії Лещенко, Світлані Лисенко, Олені Козловій, Ганні Магерамовій, Аліні Тонконоженко і працівникам ЛЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги»: Ользі Заволоці, Оксані Шашель, Тетяні Литвиненко та Синько Наталії. 

Медпрацівники Хорольщини також отримали вітання і нагороди від керівників місцевої влади: голови Хорольської районної ради Віри Мартюк та в.о. голови Хорольської райдержадміністрації Сергія Абрамова. З вітаннями до своїх колег звернулися головний лікар Хорольської ЦРЛ Михайло Виноград, голова профспілкового комітету ЦРЛ Тетяна Бабай, головний лікар ЛЗ «Центр ПМСД» Хорольського району Леонід Соболь, Тетяна Костиренко та Анатолій Голобородько. Вперше в цьому році запроваджено нагородження сумлінних працівників медичних закладів Хорольського району з нагоди відзначення професійного свята почесними відзнаками  імені Михайла Полонського з метою підвищення авторитету медичних професій у суспільстві та мотивації праці медиків задля поліпшення якості надання медичних послуг. За вагомі здобутки в лікарняній практиці лауреатів премії імені Михайла Полонського кращих фахівців нагороджено дипломами і грошовими преміями. Хірургічне відділення визнано кращим в ЦРЛ і за перемогу в номінації Віталій Цілюрик отримав заслужений золотий кубок. 

Від міської ради в якості подарунка до Дня медичного працівника було подаровано три ноутбуки для ЛЗ «Центр ПМСД» вартістю 13,8 тис. грн., для ЦРЛ придбано туберкулін на 40,0 тис. грн. і спеціалізоване медичне обладнання для відділення анестезіології та інтенсивної терапії вартістю 50,0 тис. гривень.

За сучасним уявленням стан здоров’я населення є одним з найважливіших критеріїв оцінки рівня соціально-культурного розвитку суспільства і якості життя. З метою поліпшення якості медичного обслуговування і створення належних умов для лікувально-профілактичних заходів в державних медичних установах міста Хорольською міською радою розроблено і реалізується Програма «Охорони здоров’я в м. Хорол на 2016-2019 роки».  

Міський голова від себе особисто та від апарату міської ради вітає лікарів зі складу депутатів міської ради сьомого скликання в особах Світлани Міщенко, Романа Донця та Сергія Бажана, а також всіх працівників сфери охорони здоров’я. Ваша місія була і залишається однією з наймилосердніших, від вашого професіоналізму і самопожертви часто залежить порятунок і повноцінне життя людей. Тож нехай ваша чуйність, доброта, турбота і людяність, щедрість душ, щоденна наполеглива, сумлінна, нелегка праця повернуться до вас сторицею. Міцного здоров’я вам, терпіння, професійних успіхів, родинного затишку і благополуччя, успіхів в усіх справах, людської вдячності і шани!

 

Фоторепортаж до Дня медичного працівника можна переглянути в розділі "Фотогалерея" або за посиланням тут.

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]