Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Полтавцям вручили почесні державні нагороди
2021-02-04

Як повідомила пресслужба Полтавської ОДА, на розширеному засіданні колегії 3 лютого 2021 року голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов вручив державні нагороди жителям області. Серед нагороджених і наш земляк – почесний представник Хорольської міської територіальної громади, директор Хорольської гімназії Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області, депутат Хорольської міської ради VIII скликання Микола Копайгора.

Почесне звання «Заслужений працівник освіти України» Миколі Миколайовичу заслужено й по праву присвоєно Указом Президента України від 30.09.2020 №416/2020 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників освіти» за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм.

Почесні звання «Заслужений лікар України» присвоєно професору кафедри УМСА Наталії Литвиненко, лікарю-інфекціоністу та завідувачу інфекційного відділення ЛІЛ «Кременчуцька» Ірині Ліфановій.

Вокалістка Полтавської обласної філармонії Олені Шевченко отримала звання «Заслужений артист України».

«Заслужений працівник культури» – заступник директора Державної спеціалізованої художньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів «Колегіум мистецтв у Опішні» імені Василя Кричевського Наталія Матвійчук.

 «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України» – тренер-викладач Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Богатинський.

«Заслужений працівник сфери послуг України» – електромонтер КП ПОР «Полтававодоканал» Віктор Чупринюк.

Також Грамотою Кабміну відзначили начальника цеху з ремонту та експлуатації мереж КП ПОР  «Полтававодоканал» Богдана Парасоцького.

Медаллю «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» ІІІ ступеню нагороджено старшого лейтинанта запасу Полтавського районного військкомісаріату Віталія Турпітька.

Вітаємо нашого земляка та усіх полтавців, які отримали високі почесні звання України! Пишаємося Вашими професійними здобутками, які закладено в міцний фундамент подальшої розбудови й розвитку нашої державності.

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]