Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міста олександр хорола хорольської міської голови голова міський отримав виконавчого відеозвіт поколінь представників апарату участь підрядних віталій самоврядування організацій
Підсумки 2017 року
2017-12-28

На виконання Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (п.9, стаття 42) відбувся звіт міського голови Сергія Волошина перед територіальною громадою міста. Звітність проходила в залі засідання Хорольської районної ради, де зібралася численна громада для можливості отримання інформації про роботу голови та виконавчого апарату Хорольської міської ради за 2017 рік, взяти участь в обговоренні, дискусіях.

Присутнім у залі презентувався відеозвіт з викладенням матеріалу про результати діяльності, які мешканці міста можуть суб’єктивно оцінити, зробити зауваження і надати пропозиції, які будуть обов’язково враховані в подальшій роботі.

Вітальні слова, виступи і дискусії заслухано від шанованих людей міста, ветеранів праці, очільників місцевої влади в особі голови Хорольської райдержадміністрації Лариси Звірко та її першого заступника Сергія Абрамова.

В знак духовного зв’язку з надбанням поколінь отримав цінний символічний подарунок від представників найстаршого і наймудрішого покоління нашого міста. Ключ від міста Хорола вручив міському голові Олександр Заїка як раритетну безцінну річ для наступних поколінь. Це був дуже зворушливий і приємний момент, адже сивочола мудрість старійшин Хорола є своєрідним настановленням на добрі і корисні справи у майбутньому.

В урочистій обстановці за сумлінну працю, небайдужість та особистий внесок в формування позитивного іміджу міста отримали почесні грамоти представники підрядних будівельних організацій: Віталій Петраш, Олександр Артеменко, Віктор та Сергій Бєлоусови, Валентин Кандул, Максим Негодін, Володимир Прищепа, Василь Євтушенко, Володимир Кича, Микола Рибак, Олександр Тарасенко, Віталій Шапран, Вадим Дерев’янко, Олександр Мельник, а також подяку отримав Роман Порожнета.

Міський голова отримав вітання від представників президії громадської Ради підприємців при виконавчому комітеті Хорольської міської ради в обличчях Руслана Гавриленка, Людмили Махно та Вікторії Кіяшко. Конструктивну критику отримано від Михайла Побережника, яку буде враховано на майбутнє, щоб уникнути непорозумінь і максимально задовільнити найвибагливіші потреби мешканців міста.

міський голова висловив щиру вдячність персоналу виконавчого апарату міської ради, працівникам підрядних компаній, комунальної служби, керівникам і трудовим колективам підприємств, державних установ, організацій міста, усім небайдужим мешканцям Хорола за участь в розбудові і розвитку міста, за тісну співпрацю в контексті ефективного муніципального управління. Окрема подяка прозвучала на адресу нардепа Костянтина Іщейкіна за сприяння в залученні субвенційних коштів з держбюджету, які вплинули на покращення благоустрою Хорола і суттєво зміцнили фінансову базу місцевого самоврядування в цьому році.

Ще є дуже багато невирішених проблемних питань у місті, над якими потрібно наполегливо працювати. Тож міський голова пообіцяв докладати усі можливі і неможливі зусилля, щоб місто процвітало день за днем.

 

Відеозвіт можна переглянути за посиланням тут.

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]