Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

участі області полтавської проектів учасників бюджет бюджету заходу року» особі форуму гривень район перший спеціаліста бюджетуванні партиципаторному обласному переможців регі
Перший регіональний форум "Бюджет участі Полтавської області"
2018-02-16

Відбувся перший регіональний форум «Бюджет участі Полтавської області: здобутки та нові виклики». Для участі в засіданні і отримання досвіду у сфері проектного менеджменту делеговано представників Хорольської міської ради: заступника міського голови Яну Карманську, спеціаліста інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю Ірину Григораш та спеціаліста відділу соціально-економічного та стратегічного розвитку міста Лесю Гавриленко.

Метою Форуму було нагородження переможців та учасників конкурсу «Бюджет участі Полтавської області 2017 року», обговорення планів на 2018 рік та проведення з модераторами заходу тренінгів для отримання необхідної корисної інформації для подальшої участі в обласному партиципаторному бюджетуванні у 2018 році.

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький звернувся до учасників форуму з вітальною промовою, привітав переможців і учасників масштабного проекту «Бюджету участі Полтавської області 2017 року», вручив пам’ятні подарунки і сертифікати. Він закликав мешканців області до активнішої участі в бюджетному процесі. У рамках програми заходу була представлена мультимедійна презентація з підсумками і комплексним аналізом проведеного в минулому році бюджету громадських ініціатив Полтавської області: проектом охоплено 25 регіонів області, подано на голосування 217 проектів, відібрано до участі – 199 і проекти-фаворити, які здобули перемогу – 42. Гадяцький район в рейтингу учасників-перможців зайняв беззаперечну лідируючу позицію, а Хорольський район – третє місце.

У ході заходу відбулося урочисте підписання Меморандуму про взаєморозуміння та співробітництво між Полтавською обласною радою в особі Олександра Біленького та Фондом Східна Європа в особі Віктора Ляха.

Для реалізації проектів 2017 року з обласного бюджету було предбачено 2,0 млн. гривень, а у 2018 році Полтавська обласна рада планує збільшити фінансування проектів до 6,0 млн. гривень.

Міська рада має намір залучати для своєї громади додаткові інвестиції, тож підготовка проектів для забезпечення участі в обласному партиципаторному бюджетуванні у поточному році, безумовно, планується і не втрачаються сподівання на здобуття перемог.

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]