Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Перший Форум ОСББ Полтавщини
2016-11-01

 Асоціація "Підтримки об'єднань співвласників будинків" інформує, що 30 листопада 2016 року о 9:00 год. відбудеться Перший Форум ОСББ Полтавщини за адресою: м.Полтава, майдан Незалежності, 5, Міський будинок культури (виставкова зала). Загальновідомо, що однією з найбільш гострих соціально-економічних проблем України на сьогоднішній день є житлова.

Через невдоволеність мешканців станом багатоквартирних будинків, все більшої популярності набирає створення ОСББ, де власники житлових приміщень мають право голосу і вибору виконавця послуг, зв’язаних з обслуговуванням і утриманням багатоквартирного будинку.

Створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків в Полтавській області в більшості випадків має тільки кількісне збільшення, без росту показника якості. Завдяки Форуму буде можливість вирішити конкретні питання, що стосуються нагальних проблем і їх вирішення на теренах Полтавщини.

Метою проведення Форуму є якісний підхід до створення ОСББ в Полтавській області та підвищення рівня обізнаності голів ОСББ, налагодження роботи між ОСББ і Міграційною та Фіскальною службами, Управлінням соціального захисту населення і монополістами надавачами комунальних послуг (Водоканал, Обленерго, Теплоенерго, управляючими компаніями, газопостачальними підприємствами).
  Різке збільшення кількості створенних ОСББ, призвело до потреби в проведенні Першого Форуму ОСББ Полтавщини, де голови та члени правління ОСББ зможуть отримати вичерпні відповіді на всі питання регіону у відкритому форматі та ознайомитися із успішними прикладами функціонуючих ОСББ Полтавщини.
  На Форум запрошуємо голів та управителів ОСББ усіх районів, міст, селищ Полтавської області та зацікавлених осіб. Під час Форуму планується провести відкриті семінари та дискусії. Саме вони допоможуть підвищити рівень роботи по управлінню будинками, в яких створено ОСББ для голів, які на даний час самотужки і, на жаль, не завжди професійно, намагаються виконувати свої обов’язки в ОСББ.
  Задля можливості реформування житлово-комунальної сфери, просимо Вас посприяти розповсюдженню інформації та залученню осіб до взяття участі у даному заході.
  Просимо зауважити, що участь у Форумі є безкоштовною.
  Майбутніх учасників запрошуємо зареєструватися за посиланням тут.
   

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]