Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні
2017-02-21

Щорічно хорольська громада разом з усією Україною відзначає День пам’яті Героїв Небесної Сотні на знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Євромайдану (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. 18-21 лютого 2014 року під час сутичок протестувальників із силовиками в центрі Києва загинули понад сто осіб, сотні були поранені, найбільше з яких – 20 лютого.

Того страшного дня Україна втратила найкращих синів, які загинули від куль снайперів, але отримала справжню незалежність, змінила хід історії та врятувала європейську цивілізацію. Згодом загиблих учасників акцій протесту почали називати Небесною Сотнею.

З нагоди скорботної дати, коли згасли полум’яні серця відважних національних революціонерів, у Хоролі відбувся мітинг-реквієм із вшанування пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні. Депутат Полтавської обласної ради Фахраддін Мухтаров, голова Хорольської РДА Лариса Звірко, перший заступник голови РДА Сергій Абрамов, голова районної ради Віра Мартюк, заступник голови райради Роман Гловацький, заступник міського голови Яна Карманська, представники підприємств, установ, організацій, навчальних закладів міста поклали квіти до пам’ятника великому кобзарю Тарасу Шевченку.

Таким чином, керівництво міста та району вшанувало відвагу, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності. Адже вони захищали ідеали демократії, відстоювали права і свободи людини та європейське майбутнє України.

Присутні на заході, в знак скорботи, вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих у боротьбі за українську, незалежну, європейську державу.

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]