Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Основні питання на обговоренні виконавчого комітету
2021-05-18

Уже 9 засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради відбулося 18 травня 2021 року. До участі в розгляді питань порядку денного долучилося 24 члени комітету. Під час засідання розглянули ряд важливих господарських питань та питання щодо затвердження рішень опікунської ради. Серед господарських питань розглянули найбільший перелік питань містобудівного характеру – 11. Вони пов’язані з впорядкуванням адрес об’єктів нерухомого майна громадян.

Із найбільшою увагою підійшли члени комітету до питань, які доповідала начальник служби у справах дітей – Наталія Гавриленко. Одне із найбільш емоційно обговорюваних питань стосувалося затвердження висновку комісії щодо вирішення спору за позовом батька дитини для її відібрання та повернення за попереднім місцем проживання на виконання рішення районного суду. За рішенням членів комітету його було знято та відправлено на доопрацювання.

Головний спеціаліст відділу з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою Тетяна Єркіна доповідала стосовно профільних питань. Зокрема про утворення та  затвердження складу комісій з питань приймання-передачі автомобіля медичного призначення, який в результаті буде передано з балансу Об'єднаного автогосподарства закладів та установ охорони здоров'я Полтавської області на баланс КНП «Хорольська міська лікарня».

Конструктивно обговорили питання встановлення нового тарифу на послугу з пасажирських перевезень КП «Комунсервіс» по м. Хорол. Із 1 червня  цього року вартість проїзду в громадському транспорті становитиме 7 гривень. Про здорожчання підприємство попереджало завчасно. Попередній тариф – 6 грн. (змінювався понад рік тому, у березні 2020 р.) був збитковим для підприємства, через зростання вартості оплати праці, загальних витрат на утримання та адмінвитрат, тож потребував збільшення.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Ірина Штейнберг, доповідаючи питання щодо затвердження вартості харчування дітей у пришкільних таборах, вернула увагу під час доповіді свого питання на тому, що оздоровчу кампанію ніхто не відміняє, тож необхідно зробити все, щоб забезпечити комфортний та дійсно здоровий відпочинок дітей влітку.

У різному обговорювали питання ремонту дороги по провулку Банному, який веде до приміщення дитячої консультації. Як пояснив міський голова Сергій Волошин, на виконання ремонтних робіт дорожнього покриття провулку раніше було виготовлено проєктно-кошторисну документацію, яку тепер необхідно перерахувати, перш ніж можна буде розпочинати роботу. Він запевнив, що виконання ремонту дороги біля такого важливого лікувального закладу – пріоритетне завдання для міської ради.

 

Автор: Ірина ТИТАРЕНКО

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]