Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міської виконкому комітету виконавчого засідання роботи надання хорольської порядок рішення члени плану житла учасників порядку відповідно приміщень фондів питання області
Основне із засідання виконавчого комітету
2021-12-21

21 грудня 2021 року під головуванням міського голови Сергія Волошина відбулося 26-те планове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради. На порядок денний засідання внесено 48 питань з різним, які відносяться до різних сфер життєдіяльності громади.

Члени виконкому заслухали звіт про виконання плану роботи виконавчого комітету Хорольської міської ради за 2021 рік та затвердили план роботи на наступний рік. Варто зазначити, що усі заплановані засідання виконавчого комітету було проведено відповідно до плану роботи, по кожному питанню прийнято відповідні рішення. Члени виконкому приймали активну участь у засіданнях, їх робота відзначалася конструктивністю та злагодженістю. При формуванні плану роботи виконкому на наступний рік враховано пропозиції від відділів виконавчого комітету та структурних підрозділів міської ради.

Блок питань прийнятих членами виконкому стосувався захисту прав дітей, а саме: надання дозволу на укладення договору дарування, купівлі-продажу, надання статусу дитини-сироти та інші.

У рамках засідання ухвалено низку рішень, що стосувалися вартості харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти в 2022 році, впорядкування адрес об’єктів нерухомого майна, повідомної реєстрації змін та доповнень до колективних договорів різних установ, надання матеріальної грошової допомоги мешканцям Хорольської міської ТГ, які опинилися в складних життєвих обставинах тощо.

З метою недопущення напруги серед населення члени виконкому відмовили ТОВ «Хорольський завод дитячих продуктів харчування» у коригуванні тарифу на водовідведення.

Окрім того були розглянуті питання та ухвалені рішення про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, Положення про придбання житлових приміщень для цієї категорії населення та затверджено Порядок надання їм в тимчасове користування житлових приміщень з фондів житла. Затверджено Положення про Хорольську місцеву ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Полтавської області та Порядок фінансування витрат на поховання учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності та осіб з інвалідністю внаслідок війни, які проживали на території Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

Усі питання порядку денного було розглянуто, по кожному з них прийнято виважені  рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті міської ради.

 

Автор: Тетяна БУЛІНА

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]