Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Організація і координація роботи ініціативної групи (штабу)
2022-03-04

Дорогі земляки! Інформуємо вас, що з 24 лютого при Хорольській міській раді працює ініціативна група (штаб), яка організовує і координує усі напрямки життєдіяльності громади в умовах оголошеного воєнного стану. Керівництво цим формуванням здійснює міський голова Сергій Волошин.

- Штаб працює в цілодобовому режимі із залученням фахівців, телефон: (05362)33-3-44. 

- Проведено оперативну нараду з активом громади, фермерами, підприємцями та іншими небайдужими для спільної координації дій.

- З метою захисту людей налагоджено взаємодію з поліцією, Першим відділом Лубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військкоматом), ДСНС та всіма об’єктами критичної інфраструктури.  

- Щоденно оперативно вирішується питання охорони усіх об’єктів соціальної інфраструктури.

- Діють блок-пости на всіх в’їздах до міста, де ведеться цілодобове чергування.

- Здійснюється патрулювання на території сіл та в місті за участі активних громадян та за підтримки представників військкомату, поліції.

- Медичні заклади, органи соціального захисту населення та комунальні служби працюють у штатному режимі.

- Безперебійно надаються послуги з водопостачання, водовідведення, вивезення сміття.

- Здійснено перевірку та підготовку споруд цивільного захисту для укриття населення – підвальні приміщення та протирадіаційні укриття/бомбосховища. Залучено голів ОСББ до облаштування підвальних приміщень під укриття.

- Перевірено та налагоджено роботу систем оповіщення. Крім діючих додатково встановлено сирени в двох мікрорайонах міста.

- Організовано діяльність добровольчих підрозділів та забезпечено їх паливно-мастильними матеріалами. Особлива увага націлена на забезпечення паливом закладів медицини. Усі працівники мед закладів працюють в екстремальних умовах.

- Спільно із суб’єктами підприємницької діяльності та навчальними закладами забезпечується щоденне гаряче харчування наших захисників.  

- Організовано виготовлення маскувальних сіток для наших захисників за підтримки широких верств населення.

- Проведено роботу із власниками закладів торгівлі щодо недопущення завищення цін. Однак залишається проблема безготівкового розрахунку картками (через термінал), яку в межах своїх повноважень міська рада не може вирішити.

 - На виконання Лубенської військової адміністрації заборонено продаж алкогольних напоїв у закладах торгівлі.

- Створено центри гуманітарної допомоги, збору теплих речей, продуктових товарів, медикаментів та ін. (05362)33-5-98 та призначено координатора з питань збору продуктів  та організації харчування: (095)830-47-68.

- Спільно з волонтерами, приватними підприємцями, які використовували власні транспортні засоби, направлено значну частину зібраної гуманітарної допомоги в населені пункти, що найбільш постраждали внаслідок бойових дій. Передано медикаменти, засоби гігієни, продукти, одяг, ковдри та предмети першої необхідності.

- Здійснюється організація поселення внутрішніх переселенців у тимчасові помешкання на території всієї громади.

Щиро вдячні усім небайдужим, які проявили стійку громадську позицію, забезпечили потужну підтримку та суттєву матеріально-фінансову допомогу.

З метою недопущення спірних ситуацій, закликаємо надалі координувати всі свої дії з ініціативною групою міської ради.

Після оголошення воєнного стану життя кожного з нас розділилося на «до» і «після». Не час для спорів і нарікань.

Запевняємо вас, що міська рада спільно зі всіма структурами в умовах воєнного стану тримає ситуацію під контролем та робить усе можливе для створення безпечних умов мешканців громади.

Проблем виникає надзвичайно багато. У цій вкрай напруженій ситуації дуже важливо шукати спільні шляхи їх вирішення.

НАЙВАЖЛИВІШЕ ЗАРАЗ НЕ КРИТИКУВАТИ, А ЗГУРТОВУВАТИСЯ, ДІЯТИ ЗЛАГОДЖЕНО І БУТИ ТЕРПЛЯЧИМИ! 

ТІЛЬКИ В ЄДНОСТІ – НАША СИЛА! ТІЛЬКИ РАЗОМ МИ ЗМОЖЕМО ПЕРЕМОГТИ! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]