Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

продовжується навчання міській громади робота режимі проводиться перемогу міста забезпечення стабільно добровольчі школах уроки тривоги особам відновлюються переселенців торгівельні
Оперативна інформація
2022-03-15

Коротко про ситуацію в Хорольській міській територіальній громаді станом на 15 березня 2022 року

Ситуація в зонах бойових дій нашої країни залишається напруженою, однак у громаді надзвичайний подій не відбулось, все спокійно, стабільно та мирно. Оперативний штаб при міській раді працює в посиленому режимі задля забезпечення життєдіяльності міста та сіл в межах старостинських округів. Усі установи, підприємства та організації критичної інфраструктури працюють в штатному режимі. 

Медичні, комунальні, банківські, торгівельні послуги, тепло- та електропостачання надаються стабільно. Поступово налагоджуються транспортні логістичні зв’язки, тож відповідно відновлюються поставки продовольчих товарів у магазини роздрібної торгівлі. Поки що напруженою залишається ситуація з наявністю медикаментів у аптеках. Є дефіцит на окремі товари, зокрема крупи, але основними продуктами харчування в невеликих обсягах торгівельні заклади все-таки забезпечують споживачів.

 

На під'їздах до міста із метою безпеки і для виявлення диверсійних груп цілодобово продовжують нести службу на блокпостах працівники поліції та добровольчі підрозділи. Продовжується забезпечення їх одноразовим гарячим харчуванням.

 

З 14 березня відновився навчальний процес у закладах загальної середньої освіти. Навчання в усіх школах громади проводиться за дистанційною формою навчання. У випадку повітряної тривоги уроки призупиняються, для того, щоб діти та вчителі мали можливість піти в укриття за місцем свого перебування. А після завершення тривоги уроки в дистанційному режимі відновлюються. На сьогоднішній день з числа внутрішньо переміщених осіб шкільного віку в освітніх закладах громади до дистанційного навчання приступили 80 учнів. Звертаємо увагу переселенців, чиї діти з інших областей ще не приступити до навчання у школах нашої громади. Для цього батькам  необхідно звернутися у будь-яку школу, яка знаходиться найближче до вашого місця проживання.

 

Продовжується збір гуманітарної допомоги у Центрі соціальних служб за адресою: м.Хорол, вул.Незалежності, 37. Працівниками Територіального центру для потреб місцевих добровольчих підрозділів пошито 18 пар валянків. Робота в цьому напрямку продовжується. Забезпечується безперебійне надання соціально-побутових послуг вдома особам похилого віку та особам з інвалідністю.

 

Продовжується активна робота відділом «ЦНАП» виконавчого комітету міської ради по реєстрації внутрішніх переселенців із населених пунктів різних областей України, які найбільше постраждали внаслідок бойових дій. Також проводиться робота по забезпеченню громадян житлом для тимчасового проживання. Усього, станом на 15.03.2022, зареєстровано 820 осіб, із яких 185 дітей.

Нагадуємо, що проводиться збір коштів на придбання бронежилетів, касок та інших військових амуніцій та спорядження для місцевої територіальної оборони на рахунок: UA343052990000026005001213377, номер картки ключ до рахунку 5169335100089727 в АТ КБ «Приватбанк», призначення платежу «Благодійна допомога для Хорольської ТрО». Це платіжні реквізити єдиної юридичної особи – ГО «СК ПАНЧЕР» (код ЄДРПОУ 41883947), яку уповноважено оперативним штабом при міській раді здійснювати фінансову підтримку ТрО.   

 

Закликаємо бути обачними, зберігати спокій, підтримувати один одного в непростий час випробувань. Ми сильні, поки ми єдні й згуртовані! Віримо в перемогу України! Адже наші захисники, ЗСУ, протиповітряна оборона, добровольчі підрозділи і тероборона дають гідну відсіч ворогу і ось уже 20 добу на їхній мужності і стійкості тримається вся Україна. Завдяки ним тримається і наша громада, тож віра і надія в перемогу не згасають!    

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]