Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Обмін досвідом у Кременчуцькій міській раді
2018-01-12

11 січня 2018 року міський голова Сергій Волошин разом зі своїми заступниками з питань діяльності виконавчих органів ради Валентином Місніченком та Яною Карманською здійснили робочий візит в м. Кременчук Полтавської області. Кременчук – місто колоритне, яке варте особливої уваги. Цьогоріч це промислове місто обласного підпорядкування опинилося в епіцентрі уваги всієї країни і далеко за її межами не лише завдяки здобуткам і результатам плідної і продуктивної праці в минулому році.

За оголошеним конкурсом агенції «Укрінформ» головна ялинка Кременчука визнана найкращою в Україні, отримавши в підтримку електронні голоси тисяч громадян з різних куточків країни.

Підсумки конкурсу «Міс Ялинка – 2017» було підведено 2 січня 2018 року. За кременчуцьку двадцятиметрову красуню з гірляндами загальною протяжністю 1,2 км проголосували 40% читачів мультимедійної платформи «Укрінфо». Друге місце – у Вінниці (26%) і третє – у Чернівців (14%).

Користуючись нагодою, міський голова і заступники завітали до своїх колег у міську раду, яка розташована саме на славнозвісній площі Перемоги. У невимушеній дружній атмосфері відбулась робоча зустріч з міським головою Віталієм Малецьким та його заступниками Дмитром Кравченком та Русланом Проценком. В рамках робочого візиту було обговорено ряд питань стосовно капітального будівництва, вирішення питань сортування, вивезення і захоронення твердих побутових відходів, освітлення, житлово-комунального господарства та багато іншого.

Кременчуцький міський голова особисто в супроводі заступників зробив для іногородніх гостей цікавий екскурс по місту.

13 січня 2018 року відбудеться грандіозне закриття сезону святкувань Нового року та Різдва, а також закриття найкращого в Україні ялинкового містечка. Тож представники Хорольської міської ради встигли на власні очі оцінити рівень організації святкових заходів своїми колегами і паралельно перейняти досвід в різних сферах діяльності як у флагманів місцевого самоврядування. Звісно, ще є над чим працювати, є до чого рости і прагнути.

Міський голова щиро вдячний за гостинність і запрошує у Хорол наших колег задля підтримки добросусідських відносин і забезпечення раціональної співпраці в рамках удосконалення взаємовідносин органів місцевого самоврядування.

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]