Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

сесії міської засідання обліку міського забезпечення питання системи міста питань вирішення через порядку позачергової хорольської бюджету території виконання вулиці
Новини із сесійної зали міської ради
2019-03-18

У понеділок, 18 березня 2019 року, відбулося третє у цьому році й 61-ше у сьомому скликанні пленарне засідання сесії Хорольської міської ради. За головуванням міського голови Волошина С.М. сесія відбулася в позачерговому порядку через необхідність вирішення важливих питань фінансового характеру.

Присутніх на засіданні було 15 осіб із загального чисельного складу ради в кількості 26 осіб, що забезпечило кворум. Згідно чинного законодавства та регламенту міської ради пленарне засідання 61 позачергової сесії визначено повноважним. У роботі сесії також взяли участь: голова ГО «Ветеран Хорола», редактор газети «Наш Хорол» Козлова Г.М. та представники виконавчого апарату міської ради.

Перед початком роботи сесії депутати заслухали виступ директора проектної організації Полтави ТОВ «ІВП «Інженерний сервіс» Сіліна Я.В. Фахівців цієї проектної компанії залучені до розробки проекту по реконструкції автоматизованої системи управління на центральному водогоні міста. Як запевнив інженер-проектувальник, нове програмне забезпечення й високоякісне вітчизняне та іноземне устаткування з можливістю регулювання робочих параметрів елементів системи водопостачання, повна заміна ліній електроживлення та інші інноваційні електротехнічні рішення в комплексі забезпечать більш високу надійність роботи системи водопостачання, підвищення енергоефективності та зниження її аварійності.

На порядку денному було одне, але дуже важливе питання – про внесення змін до міського бюджету на 2019 рік. Необхідність скликати сесію позачергово виникла для вирішення питань фінансування ряду суспільно важливих і корисних заходів. Здійснено перерозподіл коштів вільних залишків загального і спеціального фондів наступним чином: направлено 1 млн. 80,0 тис. грн. для виконання капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Небесної Сотні (на спуску до вулиці Івана Хмари від території ТОВ «Жадана»); 33,0 тис. грн. – для придбання туберкуліну для Хорольського ЛЗ «Центр ПМСД», 240,0 тис. грн. – для облаштування частини огорожі на двох міських кладовищах – центральному та вулиці Благовіщенській; 60,0 тис. грн. – для виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції утримуючої підпірної споруди зсувонебезпечної території по провулку Глибокому; 250,0 тис. грн. – для поточного ремонту пам’ятників на території міста; 20,0 тис. грн – компенсація пільгових перевезень Управлінню соціального захисту Хорольської РДА.

Цим рішенням також вирішено важливе соціальне питання для створення комфортних умов вихованцям закладів дошкільної освіти «Яблунька» та «Веселка». Забезпечення тепла в приміщеннях садочків у опалювальний період було ускладнене через відсутність вузлів комерційного обліку та обладнання інженерних систем для забезпечення такого обліку. У відповідності до змін у чинному законодавстві України оснащення вузлами комерційного обліку та створення належних умов для визначення обсягів спожитого природного газу має здійснюватися в обов’язковому порядку. На виконання делегованих повноважень з міського бюджету районному буде перераховано субвенційно 250,0 тисяч гривень для задоволення потреб ЗДО. Відтепер проблему незручностей через холодні приміщення у яслах-садочках міста вирішено.

У ході засідання основний акцент був зосереджений на розгляді питання ремонту шести пам’ятників. Депутат Юрченко Д.В. вніс пропозицію скласти кошторис витрат на виконання ремонтних робіт по кожному об’єкту окремо.

За результатами поіменного голосування депутатами ухвалено рішення (№1358). Повний відеозапис пленарного засідання 61 позачергової сесії розміщено у вкладці "Відео новини" та на каналі YouTube.

Міський голова щиро вдячний депутатам за плідну співпрацю та конструктивне вирішення важливих для громади Хорола питань.

 

Порядок денний

 пленарного засідання 61-ої позачергової сесії

Хорольської міської ради сьомого скликання,

18.03.2019 р.

1.Про внесення змін до міського бюджету на 2019 рік.

Доповідає: Глущенко Ю.О. – начальник відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарського забезпечення.

2.Різне.

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]