Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Нові громадяни Хорола
2018-12-19

До Дня Святого Миколая у пологовому відділенні Хорольської центральної районної лікарні з’явилося на світ троє маленьких громадян: Ніколь, Єлизавета та Ярослав.

Міський голова Волошин Сергій Михайлович з радістю завітав до лікарняного закладу, щоб поздоровити новонароджених, їх матусь та медперсонал на чолі із завідувачкою відділення Величко Людмилою Вікторівною. Колектив гостинно зустрічав очільника міської влади та начальника Хорольського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Потапенко Тамілу Сергіївну.

Зробили коротенький екскурс по відремонтованому приміщенню пологового відділення, відвідали породіль з малюками в оновлених затишних палатах. Міська рада на виконання делегованих повноважень також брала участь цього року в забезпеченні сучасних умов медичного обслуговування вагітних жінок, породіль і новонароджених, у забезпеченні на належному рівні материнства і дитинства. Так, міським бюджетом на 2018 рік на виконання комплексу ремонтно-будівельних робіт було виділено 260,4 тис. гривень.

Переконалися, що в районому пологовому будинку широко впроваджуються новітні технології, такі як ведення пологів за принципом партнерських, сумісне перебування матері та дитини в індивідуальних палатах. Приємно було бачити привітний медперсонал, який самовіддано працює задля покращення демографічної ситуації в нашому регіоні та країні в цілому.

Спільно з начальником ДРАЦСу Тамілою Сергіївною Потапенко вручили свідоцтва про народження нових громадян їх матусям. Сьогодні, у таке чудове свято, із задоволенням та радістю прийняли їх до своєї великої родини – громади Хорола. Нехай малята, які народилися у дев’ятий благородний знак зодіаку стрільця напередодні Дня Святого Миколая, будуть здоровими і щасливими в цьому світі, зростають у добрі, теплі й затишку. Благополуччя, миру і добра всім сім’ям! 

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]